Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Да му одговорам на дечкото погоре дека немаме ние никој загрозен од суспензија. Ете Алонсо ја одлега против Апоел. Така да спремни сме за вас

Марсело е под закана за суспензија бе! :X3:

ГООООООООООООООЛ!!! Ебате Штудгардот!!!!!!!
--- надополнето: 30 март 2012 во 22:07 ---
2-3 ебати лигата ебаи!!!!!!!!!!!!! i love bundes!!!!!!!

:facepalm:

И ваквите почнаа Дортмунд да ги тепаат. Доволен знак за мене дека време е да се збогуваме со титулата во Бундес...

АЈДЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ТИТУЛАААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА

ТИОИИООООООООООООО ГЕНТНЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕР МАМЕТО ТВОЕ!!!!!!!!
--- надополнето: 30 март 2012 во 22:22 ---
:facepalm:

И ваквите почнаа Дортмунд да ги тепаат. Доволен знак за мене дека време е да се збогуваме со титулата во Бундес...

Или можеби сеуште не :D

ЛЕЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ЛУДНИЦА ЕЈЈЈ!!!!!!

АААААААА Штутгарт заслужи некој играч да им пратиме!!!!!!!! ЕТЕ ТИ 3 БОДА до титула!!!!

КАКВА УТАКМИЦА!!!:cuc:

ГЕНТНЕР!:cuc:

Штутгард!:cuc:

Трократен срцен удар, рацете ми се тресат!!

Well done VLF, treble here we come!!

Бог да чува еј, ненормална работа, ненормална утакмица, ма се живо и диво ненормално и пореметано!!!
Браво Штутгард!

Ја се откажав од гледање на 2-0,викам овие мувла штутгарт нема шанси овде нешо да бидне....и коа глеам ШОК ШОК ШОК ШОК :pos:

Дај стајте слика од помочаната фаца на клошарот клоп што се радвит као мало дете по слатки... дете малечко!!

Дај стајте слика од помочаната фаца на клошарот клоп што се радвит као мало дете по слатки... дете малечко!!

И ја тоа го опазив......Скокна 200 метра со пречки на 4:3 и после.....:pos:

Леле луѓе бее шо беше ова..па само колку стативи имаше, шанси, одбрани на голманот, таа со глава што ја спаси во прво....и шо уште не.
Е ова мора да се искористи. За утре не се сомневам, мислам на утакмицата со Дортмунд, мора да им ја земиме титулата на нивен терен.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom