Alexander_DGrejt
DGrejt
и играчиве стануваат жмк .... значи последниве 3-4 години Рибери ми беше најдалеку нај омилен играч , го подржував у кризиве итн итн ... ама преку к**ац ми е веќе со неговово понашање ..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ченто во Недела играме во 3ипол против Шалке кој играа денес 120 минути ако случајно изгубиме мислам толку ке биде од Хајнкес зашто и Шалке ќе не поминат ќе паднеме 4ти
тоа е тоа немаме никаква тимска игра веќе одамна цело време си се подаваат без никаква цел и без никаква пенетрација и чекаа некој 1 на 1 да помине за да отворат простор ја незнам секој ден толку тренинзи што прават стварно.Треба коа еден ќе ја има топката минимум 2,3ца да утрчаваат али сите си стојат кажав тоа е се до тренерот а Хајнкес ама ништо нема променето не верувам дека оваа година нешо ке напраиме може ќе се држиме ваму таму заради индивидуалната класа на играчи што ја имаме али пак ќе го јадеме.
едно видео како се игра тимски фудбал ала Фавре како секој играч од тимо се движи никој не стој во место еден од подобрите тренери дефинитивно пред некоја година со Херта која претходно се бореше за опстанок заврши 4то или 5то место па сеа и со Гладбах кој за малце не испаднаа лани а сеа се борат за титула со истите играчи од лани
Абе и Лев е топ али тешко дека пред 2014 би си отишол како селектор на Германија иначе знаеме и он каква игра практикува па кога ќе видиш дека Германија со 7,8 старртни играчи од Баерн може да ја играат таа тактика зашо да не би можеле и во Баерн. Иначе стварно незнам зашо на почеток толку добро играа може дека неаме други играчи па едноставно се уморија скоро секоја недела со истите играчи играме затоа фалат на клупа уште 3,4 добри играчи
Хехе шо и да се случи хајнкес не си оди минимум до крајот на сезоната, он И Хенес се Бфф и Хенес еднаш има изјавено дека одлуката да го отпушти Јуп од тимот му била најлоша одлука у животот.
Хехе шо и да се случи хајнкес не си оди минимум до крајот на сезоната, он И Хенес се Бфф и Хенес еднаш има изјавено дека одлуката да го отпушти Јуп од тимот му била најлоша одлука у животот.