Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Дечки нели игравме квалификации со Цирих годинава? Или ми се сонило? :pos:

Колку значи со малце срека може што се вика далеку да се стигне пример ако ги поминеме Базел и ни падне у 1/4 финале еден од победниците од Лион-Апоел или Зенит-Бенфика а сеа можевме да играме со Милан.

Колку значи со малце срека може што се вика далеку да се стигне пример ако ги поминеме Базел и ни падне у 1/4 финале еден од победниците од Лион-Апоел или Зенит-Бенфика а сеа можевме да играме со Милан.
Точно е... ние углавно имаме добра среќа барем у ждрепкиве за нокаут фазата... Ја добивме Фиорентина како најслаба од груп-винерс пред 2 години, па Лион у полуфинале... сега пак ни се насмевнува полесен пат за уште едно финале. Секако дека треба и среќа да имаш, Милан и Базел имаат огромна разлика.

Neznam sto tolku se raduvame pa osven Milan drugite timovi bea odprilika isti

Sporet mene Bazel e najzaeban tim igraa germanski futbal primaa no i davaa golovi gi zgazia Man... mislam deka netrebe do tolku da gi potcenime

Иначе, вечерва од 8 и пол го играме последниот натпревар од полусезоната. Ќе има зошто да се пија после, титула во полусезона.:)

Сеуште не се откажуваат од Брено. До крајот на сезоната мислам дека е краен рок за него, ако не покаже нешто шут карта. ДВБ е стар и тој ке си оди, а евентуално ако си заминат двајцата би се отворило место за да се врати Хумелс, тамам со другарчето Бадштубер да си се подружат. Ке бидеме како Дортмунд со 3 квалитетни централни.

Јуп сигурно ке му даде шанса а дали ке докаже дека има нешто во него тоа ке видиме, јас се надевам дека конечно ке заигра како и шо се очекуваше уште кога го купија

абе среќа била, не била среќа.... 1 е сигурно, ако сакаме да добуткаме до финалето на Алианц, треба се да згазиме пред себе, ако чекаме на среќа и на слаби екипи, па може само да се радуваме на Германскиов куп ...

Го засакав повеќе од Гетце и сакам да дојде во Баерн а и ке дојде, не за друго да не плачат фановите на Дортмунд и некои други дека секогаш од конкурентите ги земаме најдобрите играчи
412679777-reus.9.jpg

абе супер е Ројс ама .... Геце си е Геце .. премногу би ми било криво да го продадат по премиерлигашиве и да стане чудовиште таму , па да ми го фалат .. пошто обично сите фанови што јас ги знам на премиерлигаши ги потценуваат германските играчи

А тебе ти треба причина за пиење?
Па вака ако не си барам причини, ќе треба да одам да побарам помош :pos:
--- надополнето: 16 декември 2011 во 20:47 ---
Не знаев дека е возможно, дуел меѓу Робен и друг фубалер, и другиот да се повреди.:)

Место да искочи тој шо треба,пиздата таа од Келн шо пцуеше го избација Рибери...

Незнам кај иде светов....Браво за Рибери

Пизди цела екипа на Келн!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom