Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Тевез му е мамата.:vozbud:

Ама да не прајме и ние као биланезите шо ќе го купеа Цеск. :vozbud:

Немат шанси 30 милиони да дајме за играч.
--- надополнето: Aug 22, 2011 1:37 PM ---
Ако промашува Хевес ќе го викаме. :pos:

Еј, ова погоре не сум јас, да се разбериме.:pos:
(Boston and Bayern)

Иначе, сте забележале Рафиња дека се радува на голови ко мало детенце? :pos:

10x5wz7.png

2a5esmr.png

Многу ми се свиѓа работата на Хајнкес како тренер до сега во Баерн.Да не речам презадоволен.Многу ме потсеќа на Отмар Хитцвелд.

Сталожен,искусен,точно знае што сака од екипата,тактички одлично ја води,особено одбраната,и разликата е повеќе од очигледна.

Мислам дека овој тим полека созреа,и дека сезонава под раководство на Хајнкес е спремен за високи дострели.

Фактот дека 3 утакмици по ред,немаме примено гол и има само 5 удари кон голот на Ноер од противнците,и имаме 3 победи во серија,говори дека многу брзо екипата ја совладата тактиката и функционира добро.

Само вака нека продолжат!!!

Многу ми се свиѓа работата на Хајнкес како тренер до сега во Баерн.Да не речам презадоволен.Многу ме потсеќа на Отмар Хитцвелд.

Сталожен,искусен,точно знае што сака од екипата,тактички одлично ја води,особено одбраната,и разликата е повеќе од очигледна.

Мислам дека овој тим полека созреа,и дека сезонава под раководство на Хајнкес е спремен за високи дострели.

Фактот дека 3 утакмици по ред,немаме примено гол и има само 5 удари кон голот на Ноер од противнците,и имаме 3 победи во серија,говори дека многу брзо екипата ја совладата тактиката и функционира добро.

Само вака нека продолжат!!!

Toa dali e sozrean ovoj tim ke vidime vo Liga Na Sampioni i so Dortmund koga ke igrame , do togas jezik za zube da ne gi urocime , samo neznam dali primetuvate deka nemame saglam Playmaker .... Kroos ne me voodusevuva nekako , ocekuvav mnooogu povekje od nego .... OZIL nemozam da go prezalam , kako mozese najdobroto od Germanija da ne zavrsi kaj nas !! So dobar playmaker dobri ke sme za do finale Liga Na Sampioni , ako po pat ne ni se padnat onie vonzemjanite od Barcelona :) sprema koj imam ogromen respect !!

Edna interesna izjava na Haynkes

Haynkes nee ZA da se kupi napagac prosecen.Ako se resime da kupime napagac nie trebe da zememe igrac od svetska klasa Tevez no nekovata cena e 45milioni nie tolku ne bi dale naj eftin e Papiss Cisse koj sto kosta 15miliona.Jas sakam da napravam nesto drugo i se nadevam deka ke bide taka do 31.8!!!

Edna interesna izjava na Haynkes

Haynkes nee ZA da se kupi napagac prosecen.Ako se resime da kupime napagac nie trebe da zememe igrac od svetska klasa Tevez no nekovata cena e 45milioni nie tolku ne bi dale naj eftin e Papiss Cisse koj sto kosta 15miliona.Jas sakam da napravam nesto drugo i se nadevam deka ke bide taka do 31.8!!!

не најевтин туку поевтин ке биде Сисе од Тевез, и кажи дека ова последното е изјава на Сисе, дека сака да оди во друг клуб, оти некој друг ке помисли дека е изјава на Хајнкес.

инаку Нерлингер изјавил дека нема да купуваат напаѓач :unsure:
--- надополнето: Aug 22, 2011 11:46 PM ---
утре во Цирих ке играме со истиот состав што игравме во Минхен

и кажи дека ова последното е изјава на Сисе, дека сака да оди во друг клуб, оти некој друг ке помисли дека е изјава на Хајнкес.
Ovaa informacia ja najdov na Fb edna Bavarska stranica na Albanski samo ja prevedov na Makedonski toa e izjava na Haynkes

Ovaa informacia ja najdov na Fb edna Bavarska stranica na Albanski samo ja prevedov na Makedonski toa e izjava na Haynkes

не е, на БИЛД читав јас и знам дека е изјава на Сисе, и тој што пишувал на фејсбук, прочитал на Билд но не разбрал добро o_O

2-ка ја пишаав вечер тепамее ..инаку како би можел да биде составот исто како што почнавме со Хамбург или ке се вратат Боатенг и Густаво прва постава.. :)
--- надополнето: Aug 23, 2011 11:15 AM ---
Еј, ова погоре не сум јас, да се разбериме.:pos:
(Boston and Bayern)

Иначе, сте забележале Рафиња дека се радува на голови ко мало детенце? :pos:

10x5wz7.png

2a5esmr.png
хахахаха :pos:

Хајнкес сакал топ напаѓач,ама немало сигурно да плаќаат 40 милиони за Тевез на пример.Тоа е целиот муабет.

Најреална опција во моментов е Papiss Demba Cissé од Фрајбург за околу 15 милиони евра..

Него имам многу пратено,ама тоа што читам у Германија е дека е топ напаѓач и дека би го седнал Гомез на клупа.

Фактот дека има дадено 22 гола лани во екипа како Фрајбург е сосема доволен!

http://www.tz-online.de/sport/fc-bayern/laeuft-was-zwischen-bayern-und-cisse-meta-1372832.html

Хајнкес сакал топ напаѓач,ама немало сигурно да плаќаат 40 милиони за Тевез на пример.Тоа е целиот муабет.

Најреална опција во моментов е Papiss Demba Cissé од Фрајбург за околу 15 милиони евра..

Него имам многу пратено,ама тоа што читам у Германија е дека е топ напаѓач и дека би го седнал Гомез на клупа.

Фактот дека има дадено 22 гола лани во екипа како Фрајбург е сосема доволен!

http://www.tz-online.de/sport/fc-bayern/laeuft-was-zwischen-bayern-und-cisse-meta-1372832.html

И сега во првите 3 кола има дадено 4 гола

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom