Толку се можностите.Зборевме дека треба КЛАСА дефанзивен играч а не овие мртвиве.Не сум воопшто изненаден,иако нема да се бламираме како лани,ќе држиме некои ритам,ама тој ритам нема да е доволен за успеси...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
добро бе до коа со Ван Бајтен 5 тренери се сменија и сите некако врти сучи пак Ван Бајтен го играат. Не би играл прва ни во Сент Паули а камоли во Баерн незнам што е работава
абе боље едно дрво нека стаат на неговото место. Уште Хејнкес изјавуваше нешто дека Ван Бајтен може да биде новиот шеф во одбранатаТие се бе другар нема кои.Купивме ли некој освен Боатенг?
Абе германско вака или онака ќе освоиме, ама кој к*р, сакам нешто повеќе.
А со оваа одбрана (денешнава) не.
Добро, сепак Боатенг и Рафиња не играа, а тие ќе бидат стандарден дел од одбраната за понатаму, а тоа сепак менува многу. Ете место и да увидат (ако увидат) дека имаме потреба од уште еден стабилен централен дефанзивец покрај Боатенг, а не овие денешниве.
Ноер, ќе се прилагоди, само пак ќе спомнам, ме плашат излетине негови, еве и денес ради еден таков излет сме примиле гол.
Ај па, има уште од трансвер периодов, подобро да извадиме уште некој слаб резултат па да купат уште некој ѕвер.
Колку потрошивме досега се на се?
44 мил. ми се чини беа...
Ван Бајтен е класика. Тој е приказна сам по себе. Речиси сум убедена дека во поголемиот дел од сезоната токму тој ќе има место во стартниот составдобро бе до коа со Ван Бајтен 5 тренери се сменија и сите некако врти сучи пак Ван Бајтен го играат. Не би играл прва ни во Сент Паули а камоли во Баерн незнам што е работава
Мислиш ли дека доколку Баерн остане со оваа листа на дефанзивци, значи не купи уште некој до крајот на овој трансфер-период, дека Ван Бајтен почесто ќе ја грее клупата за резерви отколку што ќе игра? Ама сериозно ова те прашувам.дај боже некој да те разубеди..во спротивно одам до најблиската аптека да си уплатам за дијазапам за цела сезона..![]()
веќе незнам шо да мислам...си кажав ја...ако не се смени нешто си уплаќам во аптека додека трае сезоната да има дијазапам...Мислиш ли дека доколку Баерн остане со оваа листа на дефанзивци, значи не купи уште некој до крајот на овој трансфер-период, дека Ван Бајтен почесто ќе ја грее клупата за резерви отколку што ќе игра? Ама сериозно ова те прашувам.
Ван Бајтен е класика. Тој е приказна сам по себе. Речиси сум убедена дека во поголемиот дел од сезоната токму тој ќе има место во стартниот состав![]()