нема потреба од линк,традиција е Баерн да го собира кремот на Бундес лигата и кога вреди плаќа редовно(повеќето трансфери успешно ги добива и за помали цифри)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Пакувај се и одиме и ние! И ние ќе му шутираме пенал на Ноер.Вие што сте Германија, утре на отворениот ден ако имате среќа може да шутирате пенал против Ноер.![]()
Пакувај се и одиме и ние! И ние ќе му шутираме пенал на Ноер.
Хахахах, тебе и тука можеме да ти шутираме.Ма кој го мати него, ако појдиме таму, мене ќе ми шутираат пенали.![]()
Него како не му текна на Нерлингер и за Демихелис да направит отворен ден, навивачите да го дриблаат, и да го засакавме.Баш би било убаво и на пример некои деца со посебни потреби, да дојдат, да се порадват, да го издриблаат, клубот треба да се грижи за чуствата на навивачите.
Сеа ќе те пријавам кај надлежните на форумов (ко прво), а ко второ ќе те проколнам...ќе видиш ти!
Или да напраат еден на еден, Демикелис со Ван Бајтен,кој кого ќе издрибла)))
Видал е ѕвер,али овие нешто многу мангупи се прават од Леверкузен,као Роналдињо да треба да го продаваат. На крај краева кој ги е*бе,полесно Хеведес ќе го земеме од Шалке него ли овие да ги молиме.Највише ме нервира тоа,кога чисто од инат се прават мангупи,неможат другачие да ни конкурираат па сеа преку трансферите....
Rudi Völler sagt noch einmal klipp und klar: „Die Bayern können bieten, was sie wollen. Sie kriegen ihn nicht. Es gibt eine Schmerzgrenze nur fürs Ausland!“
Овој треба да се лечи.За ова треба да го тужат што го изјавил.Демек ако сакате вие 100 милиони дадете,не ви го даваме.Само у странство можело да го дадат...
Да им понудиме колку што му е откупната,да видам дали нема да го даде.Само што толку пари за играч што наредна година ќе дојде за без пари е малце глупо.