Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Ја мислам дека Видал нема да го пуштат и ќе го дадат надвор негде...

Ќе се бара алтернатива!

А Боатенг доаѓа сигурно!
работата е што се зависи од Видал они може колку сакаат да го продаваат надвор на крај краева Видал треба да се согласи да иде во тој клуб и да потпише договор. Сепак мислам дека сеа Видал треба ако толку сака да дое кај нас да им изврши притисок на Леверкусен да им каже дека сака само кај нас да дојде или да ни го шитнат или да остане уште една година па да си иде без пари. А за Боатенг и ја се согласувам 100% ке дојде можеби малце ке се влече работата околу трансферот али на крај за макс 15 мил ке го зееме

Нема играч што не го купивме летово....

Па толку шпекулации врзани за Баерн немало во последниве 5 години заедно.

Агентот на Есиен ги отфрли сите шпекулации за негово можно заминување од Челзи....

најчудно ми е со Рибери кој минатите две сезони бараше трансфер,годинава многу мирен ми е некако :)

најчудно ми е со Рибери кој минатите две сезони бараше трансфер,годинава многу мирен ми е некако :)

Рибери никогаш не барал трансфер :sneaky: не шири дезинформации (n)
--- надополнето: Jun 29, 2011 12:27 AM ---
не е до тоа дека ние сите ги сакаме, медиумите го свртеа вниманието кон нас бидејки се очекува да купиме дефанзив-ец/ци и се додека не доведат нашите некој во Минхен има секој ден да читаме нови кандидати за нашата одбрана, признавам дека во изминатите години не се кревало до толку прашина околу тоа како сега, но кога прочитаме или слушнеме изјава од нашите дека сме сериозно заинтересирани за некој како што беше тоа за Боатенг и Видал тогаш можеме да дискутираме, не обрнувајте внимание на сите медиуми затоа што секој ден се повеќе главоболки :eek: мора да бидеме трпеливи и да се надеваме дека нашите ке направат добар потег :sneaky:

Така е! Сеа читам Хејнкес размислувал за опција од типот на Хипија.Искусен и проверен дефанзивец...

Такада ќе видиме.Ќе биде нешто тоа сигурно.Е сеа што ќе биде мора да се стрпиме...

Така е! Сеа читам Хејнкес размислувал за опција од типот на Хипија.Искусен и проверен дефанзивец...

Такада ќе видиме.Ќе биде нешто тоа сигурно.Е сеа што ќе биде мора да се стрпиме...

Хипија се пензионираше...

Рибери никогаш не барал трансфер :sneaky: не шири дезинформации (n)
--- надополнето: Jun 29, 2011 12:27 AM ---

лани не се знаеше дали ќе остани,играчот бараше да игра во Реал колку што се сеќавам,исто и Реал беше доста загреан за него,но Баерн цврсто застана со големо обештетување да не го изгуби играчот
еве ти една од статиите за потсетник ЛИНК кои ги имаше скоро секој ден за него и лани и преклани

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom