Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
И од кај сега тоа дека Густаво ќе игра централен дефанзивец???
И не знам зошто Бадштубер е лош дефанзивец па човвекот има само 22 год.,а игра се подобро и подобро..

Денес му е роденден на Оливер Кан...ехххххх старост :)

Титану среќен роденден и голем да раснеш:))

Немаше подобар на терените, а богами и вон нив. Среќен нека му е роденденот, па да ни се врати и да ни ги обучува младите голмански надежи во Германија.
oliver-kahn.jpg

Немаше подобар на терените, а богами и вон нив. Среќен нека му е роденденот, па да ни се врати и да ни ги обучува младите голмански надежи во Германија.
oliver-kahn.jpg
тоа ке биде малку, треба нешто повеќе обврска да му се даде :sneaky:

Ма јас мислам дека за 3-4 дена Видал ќе го држи дресот од Баерн у раце,за Боатенг ќе се натезаат уште малце но и тој ќе заврши во Баерн ;)

И ја така мислам! Само што управата е на одмор,такада веројатно тоа од Понеделник ќе биде!

Горе доле составуваме јака екипа за наредна сезона со тоа што мислам дека ќе има покрај овие најавени трансфери некое изненадување!

Ако успеат да ги донесат Видал,Боатенг и колку што читам јапончево е веќе наше јас лично ќе бидам задоволен од трансфер-пазарот.Пред се се отткачивме од вишокот(Отл,Клосе,Алтинтоп,Крафт),уште да можеме и Прањиќ и Тимо да ги шитнеме и ќе можеме да се натпреваруваме со екипи од рангот на Реал,Барса,Манчестер и др.

Ако успеат да ги донесат Видал,Боатенг и колку што читам јапончево е веќе наше јас лично ќе бидам задоволен од трансфер-пазарот.Пред се се отткачивме од вишокот(Отл,Клосе,Алтинтоп,Крафт),уште да можеме и Прањиќ и Тимо да ги шитнеме и ќе можеме да се натпреваруваме со екипи од рангот на Реал,Барса,Манчестер и др.

Не не,доста е више шиткање.Не смее пак таква грешка.Мора да има поголем состав на екипата,да може да се ротира,повреди ова она.Лани така се зафркнавме!

И ја се слагам со тебе,само мислам дека треба да се донесе некој јак,ѕвезда да речам.Уште повеќе да се зголеми квалитетот во екипата и конкуренцијата!

oliver-kahn.jpg
Не не и не. Не сакам да ги обучува младите надежи, сакам во управата да биде и да тепа кој стигне. Баш онака во негов стил па да видиме дали тогаш Ули ќе ми носи некои од трета лига.

Ова му е едно од најлегендарните интервјуа :D

Не не,доста е више шиткање.Не смее пак таква грешка.Мора да има поголем состав на екипата,да може да се ротира,повреди ова она.Лани така се зафркнавме!

И ја се слагам со тебе,само мислам дека треба да се донесе некој јак,ѕвезда да речам.Уште повеќе да се зголеми квалитетот во екипата и конкуренцијата!
Па според мене,тоа многу зависи од формата на Рибери,ако тој игра како на почетокот кога дојде во Баерн тогаш и тој класа играч и не е којзнае колку потребен,но ако Рибери почне да се заебава и продолжат да го ебат повредите е тогаш треба да се донесе некој играч кој ќе го подигне нивото на играта нпр. Ван дер Варт :)

Сега па Видал изјавил дека не би имал ништо против да игра уште 1 сезона во Леверкусен..Јас би бил презадоволен ако овј играч дојде наредното лето од чиста причина сто за оваа сезона на таа позиција ги имаме обезбедено Тимошчук,Густаво,Швајни а тука е и Прањиќ.Наредното лето истекуваат договорите на Тимошчук и Прањиќ и тогаш Видал идеално би се вклопил во Баерн...Мада ништо чудно и наредниве неколку дена да се официјализира трансферот на Видал,сепак со нашата управа никогаш ништо не се знае ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom