Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Ако ја утнат со трансфери и сезонава готово не гледам фудбал појше.

Инаку дајте стримче.

@ Никола

А и искрени да бидеме пријател, сите вести кои не поврзуваа со Коентрао доаѓаа од Гоал.ком, сајт за кој сите знаеме каква репутација го бие. Јас нон-стоп дремев на bild.de, tz.de, sz.de и некои други за да видам дали некој респектабилен германски весник ќе пише нешто за Коентрао. ништо немаше и затоа дечките кои се упатени на transfermakt.de воопшто не се изненадени од ова.

Јебига,и јас се понадевав и почнав да верувам на гол.ком и остали

Боби[Мкд];4267271 напиша:
Не видов како се радуваше?

--- надополнето ---

Стоечки овации за Гомез, ohh dear.

Си поигра баскет и кош даде на крај :)

тапа е работава на крај ке останеме со Иличевич,Петерсен,Ноер....

На transfermarkt.de се одвива дискусија дали изјавата на Нерлингер можеби е наменета да ја измами јавноста и дали Коентрао сепак е мета на Баерн. Ова го поддржуваат со фактот дека наводно и пред трансферот на Гомез, исто вака кажале.

Но, еден дечко ги постираше двете изјави и јасно се слуша дека во случајот со Гомез, е избегнувано прашањето и не е дадено изричен одговор,додека оваа изјава денеска Нерлингер изрично кажа дека Коентрао не е тема на разговор и нема интерес за него.

Дечкото го продолжи постот со пар линкови од гоал.ком кои и испаднаа дека се едниствените кои не поврзуваа со коентрао.И дека ниту еден германски медиум нема излезено со сторија за Коентрао,освен неколку мали сајтови кој го цитират гол.кон ЛОЛ

Сега и Sportbild излезе со статија која вели дека Баерн планира со Лам лево, и дека ке се бара десен бек. Хејнкес бил голем фан на Боатенг,па изгледа ке го земеме него. и треба да се донесе одлука дали го планираат за бек или централна дефанзива. во тој случај се разгледуваат ван дер вил и сања. изгледно е и дека ќе го земеме Видал да му биде партнер ба Бастијан, Јуп го гледа Крос како офанзивен плеј а не како сентрален играч. Ке се бори за време со Милер.

Инаку Sportbild i Kicker се најмеродавни извори кога се работи за Баерн. Респектабилни се и не пишуваат неосновани работи.

Хенес изјави на sky дека сме заинтересирани за Видал така 99% ке дојде и Видал за 12-15 мил

Сосема заслужено

Mario GoLDmez, GODmez, Goalmez...:)

tumblr_ll70z4W6eu1qd6ja1o1_250.jpg

На transfermarkt.de се одвива дискусија дали изјавата на Нерлингер можеби е наменета да ја измами јавноста и дали Коентрао сепак е мета на Баерн. Ова го поддржуваат со фактот дека наводно и пред трансферот на Гомез, исто вака кажале.

Но, еден дечко ги постираше двете изјави и јасно се слуша дека во случајот со Гомез, е избегнувано прашањето и не е дадено изричен одговор,додека оваа изјава денеска Нерлингер изрично кажа дека Коентрао не е тема на разговор и нема интерес за него.

Дечкото го продолжи постот со пар линкови од гоал.ком кои и испаднаа дека се едниствените кои не поврзуваа со коентрао.И дека ниту еден германски медиум нема излезено со сторија за Коентрао,освен неколку мали сајтови кој го цитират гол.кон ЛОЛ

Сега и Sportbild излезе со статија која вели дека Баерн планира со Лам лево, и дека ке се бара десен бек. Хејнкес бил голем фан на Боатенг,па изгледа ке го земеме него. и треба да се донесе одлука дали го планираат за бек или централна дефанзива. во тој случај се разгледуваат ван дер вил и сања. изгледно е и дека ќе го земеме Видал да му биде партнер ба Бастијан, Јуп го гледа Крос како офанзивен плеј а не како сентрален играч. Ке се бори за време со Милер.

Инаку Sportbild i Kicker се најмеродавни извори кога се работи за Баерн. Респектабилни се и не пишуваат неосновани работи.

Истиот тој Нерлингер летото кога дојде Ван Гал,на 3 дена пред крајот на трансфер периодот изјави дека нема да има никакви понатамошни засилувања во екипата и дека се задоволни од тимот.За 2 дена го донесоа Арјен Робен.

Такада уопште не му верувајте,тој е нај не поуздан за било што околу трансферите.Нај сигурни и најмеродавни се Румениге и Хенес.

Нерлингер преговара за Трансфери ко Петерсен!!

И дефинитинвно сум убеден дека Коентрао е голема тема на интерес.Само да видиме како ќе испреговараат!

Истиот тој Нерлингер летото кога дојде Ван Гал,на 3 дена пред крајот на трансфер периодот изјави дека нема да има никакви понатамошни засилувања во екипата и дека се задоволни од тимот.За 2 дена го донесоа Арјен Робен.

Такада уопште не му верувајте,тој е нај не поуздан за било што околу трансферите.Нај сигурни и најмеродавни се Румениге и Хенес.

Нерлингер преговара за Трансфери ко Петерсен!!

И дефинитинвно сум убеден дека Коентрао е голема тема на интерес.Само да видиме како ќе испреговараат!

ОК братче, во што сакаш верувај. Јас само пренесувам што дискутираат германските фанови на БАЕРН кои имаат монгу поголем insight за случувањата таму.Нивните мислења се дека пропаднале преговорите со Бенфика зошто не сме сакале да платиме 30 милиони (не ни го обвинувам Баерн за ова доколку е точно) Секако дека сакам и јас да го собереме Коентрао,и можеби и бил тема на интерес но ова од Нерлингер беше изричита негација за тој трансфер. Побарај ја изјавата на Нерлингер и слушај внимателно дека изричито негира.

Ако добро се сеќавам за Робен случката,тој не ни беше експлицитно прашан за Робен, и така се извади, бидеќки знаеме дека трансферите Баерн ги држи строго интерно. + Сезоната беше почната и потоа се приклучи Робен по серија на лоши резултати а оваа изјава беше дадена пред почетокот на сезоната. и нерлингер не го прозва Робен и кажа дека нема да се случи тој трансфер како сега што направи со Коентрао

Со голем интерес ги следев германските медиуми за некакви новости за Коентрао,и малку чудно ми паѓаше што само од гол.ком доаѓаа репоти дека е done deal а во германски весници немаше ништо.

Мислам дека Видал е голема можност за Баерн да има супер партнер за Бастиан. Густаво заедно со Боатенг да ја сочинуваат централната одбрана,Лам да оди лево. Е сега за десната позиција да ви кажам искрено не би ме чудело и Ули да го врати Рафиња во Германија. Мислам дека ке се случи трансфер на Лам лево, зошто на пазарот нема добри леви бекови.Пробавме со Бејнс, не испадна тоа, управата не ги цени ниту кришито ниту Тремулина така да ќе се бара десен бек помеѓу ван дер вил, Босингва итн итн

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom