Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Ги гледа некој младинците на Германија до 17години? Има едно од Баерн Кан се вика и растуа!!

Ама и еден ракометар имаат :) Тие што гледале, знаат за што зборувам :D

Ама и еден ракометар имаат :) Тие што гледале, знаат за што зборувам :D

Да да, Божјата рака на Кнашвер или како се викаше. Судијата за никаде, незнам како не досуди два пенала, а и ова со раката само тој не го виде :)

Пола репрезентација на Германија Турци :)

OFICIJALNO: NILS PETERSEN E PRVOTO ZASILUVANE ZA BAERN MINHEN ZA SLEDNATA SEZONA, SE NADEVAM DEKA NASAVA UPRAVA KE KUPUVA OVA LETO KVALITETNI I KORISNI FUDBALERI, SLEDEN KOJ SIGURNO DOAGA E MANUEL NOJER, POTOA BI TREBALO AKO SE BIDE OK OS STRANA NA UPRAVATA, 3TI KO TREBA DA PRISTIGNE VO MINHEN E FABIO COENTRAO, E SEGA ZA SHTOPERSKITE POZICII KE VIDIME KAKO KE SE IZIGRA , NA LISTATA SE NAOGAAT DOSTA KANDIDATI , OSTANUVA DA PROSEDIME KOI KE JA POPOLNI NAJGOLEMATA DUPKA VO TIMOT , SE NADEVaM DEKA KE DONESAT ADEKVATNO ZASILUVANJE ZA TAA POZICIJA, POZDRAV

Ајде честито нека ни е напаѓачето ново.:)

Ајде со среќа нека ни е новиот напаѓач Нилс Петерсен :bravo:
109942.jpg

mfbq-nils-petersen__20884664__MBQF-1305219716,templateId=renderScaled,property=Bild,height=349.jpg

Овој го очекувам за прво засилување од увоз!!!

Maicon+Fabio+Coentrao+Portugal+v+Brazil+Group+WiSrXPWeieDl.jpg

Ваков гад ни треба!

А иначе за овој Петерсен,знам дека не е тоа меродавно,ама момчево ја има фацата и стилот да биде Граната.Едноставно незнам,така ми делува.

Пример оној Шлаудраф,АБЕ ТОЈ НИКАД НЕМОЖЕ ДА ГО БИДЕ.

Не го личи бе и крај.И името му е глупо :)))

А иначе за овој Петерсен,знам дека не е тоа меродавно,ама момчево ја има фацата и стилот да биде Граната.Едноставно незнам,така ми делува.

Пример оној Шлаудраф,АБЕ ТОЈ НИКАД НЕМОЖЕ ДА ГО БИДЕ.

Не го личи бе и крај.И името му е глупо :)))

Се сложувам :)

конечно Баерн ја стабилизира голманската позиција со доведувањето на Ноер,после Кан секоја замена е преслаба споредувајќи со него,се надевам Ноер планира да игра фудбал на ниво и во иднина :wink:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom