Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Битно Шакири ќе добива почесто шанса оваа сезона за разлика од ланската сезона. Тоа ме радува бидејќи заслужува.

Шакири и Гетце ќе бидат новите Рибери и Робен. Шакетце или Гекири. :D

625461_10151584023097965_1794136423_n.jpg

Луиз Густаво ќе биде продаден и најверојатно во Волфзбург ќе се пресели за околу 20 милиони евра.

Штета стварно ако го продадат. (n)

Стварно ќе почнам да го хејтам Гвардиола, уште Манџо да го продаде и се му ебам.

82.gif

1013597_10151889316701844_389664720_n_zps70b2418e.jpg

--- надополнето: 6 август 2013 во 18:51 ---
Гвардиола почна нешто да изведува во стилот на , не сум супер тренер ваму таму,ме очекува тешка сезона затоа што треба да ги освојам сите трофеи а и ме нервира што почна да јаде трици за Барселона а е на клупата на Баерн(што не збореше додека си пливкаше во Њу Јорк).

Потоа тимот бил скоро разигран а тие поима си немаат дефинитивно.2 сериозни натпревари одиграа а примија 3 гола + уште минимум 10 чисти шанси.Негредо и останатите го силуваа Мартинез, а Дортмунд ја посрамоти цела одбрана.
Фактот што екипата има длабочина и голем квалитет,не остава да се види овој проблем дотолку.
Крос дали слабо игра или не му лежи новава тактика не знам,ама смета моментално.Рафиња за во напад е добар ама за во одбрана.:eek::eek:
Кирхоф ќе го игра Дм а одбрана немаме асална замена.Каде бе со Бујтен уште ? :facepalm::facepalm: Со оваа висока поставеност и ако се игра пресинг,а моментално не играат ,тој ќе биде чиста нула.Оние Ренден го силуваа вчера а и направи пенал како што ми се гледаше,мада не досуди судијата.Потоа му асистира на еден од играчите иако чиста среќа промаши.
Алаба не го можам више со неговите фризури!:icon_lol::facepalm::facepalm::facepalm: Мисли дека има добра фризура ? Бибер фан тоа е.:facepalm:
Нојер ќе гази годинава.:pipi:
Кирхоф ми изгледа сигурен во додавањата,би го ставил пред Данте кој моментално изиграва циркузант.Во никаква форма е.Боатенг ѕвер.Не можеше да издржи веќе да се додава до утре што и правеа во целиот натпревар,па одеше напред и одлично проигра за петтиот гол.
Робен на лево крило и на пријателски натпревари само будала може да го става.Не знам како играше во Реал на таа позиција ама не може да се состави со топката.Се префрли второ полувреме на десната страна се направија 300 шанси.
Милер не знае кај тера ама си даде хеттрик и асистенција+уште некоја шанса.(Робен погоди статива и мислам уште една Милер,само не ми текнува.:cautious: )
Манџукиќ се бореше и тоа доста,ама не искористи Гомез шанси.
После Бујтен и Данте,најлош беше Шаќири.Многу слаб натпревар одигра.
Швајнштајгер го болеше кур,узалуд играше.

Инаку Робен отворено го нападна системот на Пеп или не не можам да проценам ама неговата изјава беше во стилот на : "Зашто да го правиме фудбалот комплициран кога и без тоа може да се успее", така нешто беше.
Додека не згрми Рибери ќе си плачеме,џабе капитените ,тие се мирни како мачиња,посебно Лам.:icon_mrgr:

Капак на се е ако се продаде Густаво.Каков играч од клупа е тој,Пеп не е свесен изгледа.Каква партии пружи во ЛШ,секогаш ќе ги памтам.Може предавања да држи за клизачи кога ќе се пензионира.:icon_mrgr::cool:

h6F2F2CD2

656472738-bayern-training-1209.jpg

untitled.PNG

Добро бе стварно... како можеше да изгуба? (се извинувам за потсетувањето)

Ај бе престанете да го серете Гвардиола, сетете се 2012, ПОЛУЗЕРСКА сезона од тоа не може да се деси. И тоа под водство на Јуп. Двојни аршини имате некои од тука. Јуп 2012 беше најголем лузер, 2013 е најголем победник и...?

И ако Милер не знае каде тера, престанете да го гледате Баерн, што да ви кажам...

Во регионалното дерби Баерн против 1860 водат 1-0 со голот на Шмиц,од слободен.:vozbud:Без Хојбјерг и Маркуц добро е.(y)

BRAr0zQCMAA_rQv.jpg

Румениге,Замер и Пеп го следеле натпреварот.

10200 Zuschauer sind hier, das ist historisch!!!!
:cuc::cuc::cuc:

2:0 конечен резултат.

1098082_562767420426247_1589632945_n.jpg

Еј па демек ако бил сега тренер на Баерн не смеел да се критикува Гвардиола.А што треба да се каже на глупиве работи што ги прави, „исполнува нови варијанти“?Не се правете наудрени сосила, секој треба да подлежи на критика без разлика од каде и да доаѓа не тресете само глупости.Критиките се добри за секој човек, за да си ги корегира грешките.Време за такви работи имаше доволно, и самиот беше однапред предупреден што превзема, сега ако уште не го разбрал тоа предупредување време е да го разбере и престанете само да го правдате без врска.Баш поради тие критикувања Јуп стана и подобар во 2013 година и дојде до тој успех, заедно со тимот нормално.Ако нема критики, нема подобрување затоа не јадете само „бурек“ и не оправдувајте го без врска кога критики се потребни за секого, без разлика од каде и да доаѓа.Толку имаат мозок само некои „експерти по фудбал на рамниште на свинско корито“ од овдека......

На моменти добивам впечаток дека Пеп можно е да го чита формуов со оглед на нашите пораки до него... А еве го сега и Јоги до него, се надевам ќе зборнат нешто во врска со титули, пошто нели, фановите нетрпеливо тоа го бараат, инаку следуваат критики. :icon_mrgr:
1005321_712484068768287_1375129427_n.jpg

А еве го сега и Јоги до него, се надевам ќе зборнат нешто во врска со титули, пошто нели, фановите нетрпеливо тоа го бараат, инаку следуваат критики. :icon_mrgr:
Ако зборнат со него за титули свршивме работа. Пошто Јоги е експерт за освојување титули. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom