--- надополнето: 6 август 2013 во 18:51 ---
Гвардиола почна нешто да изведува во стилот на , не сум супер тренер ваму таму,ме очекува тешка сезона затоа што треба да ги освојам сите трофеи а и ме нервира што почна да јаде трици за Барселона а е на клупата на Баерн(што не збореше додека си пливкаше во Њу Јорк).
Потоа тимот бил скоро разигран а тие поима си немаат дефинитивно.2 сериозни натпревари одиграа а примија 3 гола + уште минимум 10 чисти шанси.Негредо и останатите го силуваа Мартинез, а Дортмунд ја посрамоти цела одбрана.
Фактот што екипата има длабочина и голем квалитет,не остава да се види овој проблем дотолку.
Крос дали слабо игра или не му лежи новава тактика не знам,ама смета моментално.Рафиња за во напад е добар ама за во одбрана.

Кирхоф ќе го игра Дм а одбрана немаме асална замена.Каде бе со Бујтен уште ?

Со оваа висока поставеност и ако се игра пресинг,а моментално не играат ,тој ќе биде чиста нула.Оние Ренден го силуваа вчера а и направи пенал како што ми се гледаше,мада не досуди судијата.Потоа му асистира на еден од играчите иако чиста среќа промаши.
Алаба не го можам више со неговите фризури!

Мисли дека има добра фризура ? Бибер фан тоа е.

Нојер ќе гази годинава.

Кирхоф ми изгледа сигурен во додавањата,би го ставил пред Данте кој моментално изиграва циркузант.Во никаква форма е.Боатенг ѕвер.Не можеше да издржи веќе да се додава до утре што и правеа во целиот натпревар,па одеше напред и одлично проигра за петтиот гол.
Робен на лево крило и на пријателски натпревари само будала може да го става.Не знам како играше во Реал на таа позиција ама не може да се состави со топката.Се префрли второ полувреме на десната страна се направија 300 шанси.
Милер не знае кај тера ама си даде хеттрик и асистенција+уште некоја шанса.(Робен погоди статива и мислам уште една Милер,само не ми текнува.

)
Манџукиќ се бореше и тоа доста,ама не искористи Гомез шанси.
После Бујтен и Данте,најлош беше Шаќири.Многу слаб натпревар одигра.
Швајнштајгер го болеше кур,узалуд играше.
Инаку Робен отворено го нападна системот на Пеп или не не можам да проценам ама неговата изјава беше во стилот на : "Зашто да го правиме фудбалот комплициран кога и без тоа може да се успее", така нешто беше.
Додека не згрми Рибери ќе си плачеме,џабе капитените ,тие се мирни како мачиња,посебно Лам.
Капак на се е ако се продаде Густаво.Каков играч од клупа е тој,Пеп не е свесен изгледа.Каква партии пружи во ЛШ,секогаш ќе ги памтам.Може предавања да држи за клизачи кога ќе се пензионира.