MiaSanMia
Chipolopolo
- Член од
- 7 април 2012
- Мислења
- 9.974
- Поени од реакции
- 8.682
Во колку се игра, слободен сум денес можам да ја гледам.
1 минута е, 0:0 за жал!

http://lsh.streamhunter.eu/static/popups/158512873343760.html
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Во колку се игра, слободен сум денес можам да ја гледам.
Очекуваш наш играч да биде избран??
Од твитер профилот на БаернОд каде ти е друже оваа фотографија, и можеш ли да објавиш вакво нешто на пример за ПСЖ кој играат во моментов?!
Малку бе само 3:0. Да не ја пимплаа топката?![]()
Па реално би било грабеж да не биде.
Првите 10 минути #PepRaus!Потоа не можеа да издржат,научени се на продори по страните,па си почнаа тоа да го играат.Едноставно тимов не знае да игра толку брзи и кратки пасови на мал простор.На почетокот 8 играчи беа во средината.Еден од друг оддалечени 2 метри.Гужва како во едносмерна улица имаше.
Првиот гол подарок од голманот,прв натпревар му беше,19 години.Вториот гол ги пробуши Крос,буквално ги пробуши.Метак!Третиот гол исто поклонче.
Баерн за малку ќе примеше гол.Не знам кој играш беше,лош пас до Кирхоф и ја фаќа тој од Бреша од пола терен ја запали а Нојер излезен.Се врати на 6-7 метри и се фрли парада.Чути,барем спаси.
Може да им се даде прелазна оценка,ништо повеќе од тоа.
Кога почнаа да играат,и кога видов тоа срањето тики така,буквално бев ваков :
![]()
Чаре :
![]()
![]()
Првите 10 минути #PepRaus!Потоа не можеа да издржат,научени се на продори по страните,па си почнаа тоа да го играат.Едноставно тимов не знае да игра толку брзи и кратки пасови на мал простор.На почетокот 8 играчи беа во средината.Еден од друг оддалечени 2 метри.Гужва како во едносмерна улица имаше.
Првиот гол подарок од голманот,прв натпревар му беше,19 години.Вториот гол ги пробуши Крос,буквално ги пробуши.Метак!Третиот гол исто поклонче.
Баерн за малку ќе примеше гол.Не знам кој играш беше,лош пас до Кирхоф и ја фаќа тој од Бреша од пола терен ја запали а Нојер излезен.Се врати на 6-7 метри и се фрли парада.Чути,барем спаси.
Може да им се даде прелазна оценка,ништо повеќе од тоа.
Кога почнаа да играат,и кога видов тоа срањето тики така,буквално бев ваков :
![]()
Чаре :
![]()
![]()
Некој пиша и тика-така да се игра ама само да се победува. Искрено за мене поголемо срање нема . Освен фановите на Барса не веруем друг да сака да гледа тој стил на игра.
Да гледам како ја пимлаат топката 5 минути на центар додека да пробат напред не фала. Минатата сезона со стил ја освоиме. Без автобуси паркирања, немаше бускет стилови,пенали за нас, ни па црвени. Единствено шо кењаа за тоа Данте што требало црвен да добие во финалето , од друга страна не требаше ни првиот жолт да го добие.
Во последни 5-6 години немаше тим што така убедливо стигна да освои титула. Да ги надигра сите, освен шо киксавме дома со Арсенал коа игравме без Рибери и Швајни другите ги исплескавме и дома и гости.
Како и да е до септември ќе видиме шо стил на игра ќе имаме.
Распоред до 1 август:
![]()
Суперкупот е овој месец прв сериозен тест за Пеп