Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Само ако примат уште три :mad:
--- надополнето: 18 мај 2013 во 16:03 ---
Дајте некој сопкаст кај шо не се појавува она 50 години бундеслига на секои 5 секунди..

И да губат! Да се освестат малку т.е да се повтори Арсенал!

Дефинитивно засега Робен, Рибери, и Милер покажаа дека уште се држат.Барем според мене и според она што го видов.

Respekt za Mandzukic.Celta negova e da bide potrcko i da im ja olesnuva rabotata na drugite,a nema potreba od sutiranje kon golot ili barem ednas da zastane junacki vo peterecot.:rolleyes:
Ebati napagacot sto ne moze da go vidis vo peterecot tri pati na natprevar i samo nesto se buni..Sutnaa Lahm i Robben toj odma nesto piska..
I dali ima namera da dade gol bas me interesira ili ulogata na potrcko poveke mu lezi?
Ako e taka neka konkurira vo sredinata a ne da zafaka mesto vo napadot..

Muller vo vrvna forma.Za sega ubedlivo najdobar!(y)

Ауууу страшно!

Ова е ликот на прав шампион!!!Незнам кога последен пат од 3-1 сме ја свртеле!!

Одлична утакмица за пред финалето...Малце и да ги освести да бидат 105% сконцентрирани,а плус да им даде самодоверба дека можат да се вратат од било која ситуација!

Одлична победа!!

Рибери и Робен!!! Тоа се дечките за финалето!!! ЕПИК играчи!

Мислев дека никогаш повеќе нема да го напишам ова ама треба во финалето да стартува Бајтен пред Боатенг. Сезонава е подобар од него и со Данте во тандем многу подобро функционираат. Едноставно годинава Бајтен е кинески ѕид. Боа е одличен ама не е докалемен сеуште, се гледа дека му требаат уште утакмици во нозете. Наредна сезона ако не се повреди нека стартува и веќе да си го зацвсти местото во стартерите.
--- надополнето: 18 мај 2013 во 18:37 ---
Аиии сеа читам за Бадштубер, ја обновил повредата, уште минимум пола година пауза. :(

Ајде кажувајте си ги желбите за нов централен бек,Бадштубер отиде down the drain повторно.:(
--- надополнето: 18 мај 2013 во 18:52 ---
Мислев дека никогаш повеќе нема да го напишам ова ама треба во финалето да стартува Бајтен пред Боатенг. Сезонава е подобар од него и со Данте во тандем многу подобро функционираат. Едноставно годинава Бајтен е кинески ѕид. Боа е одличен ама не е докалемен сеуште, се гледа дека му требаат уште утакмици во нозете. Наредна сезона ако не се повреди нека стартува и веќе да си го зацвсти местото во стартерите.
--- надополнето: 18 мај 2013 во 18:37 ---
Аиии сеа читам за Бадштубер, ја обновил повредата, уште минимум пола година пауза. :(
Скок играта на овој тандем им е ужас кога се заедно.Денес тоа го повторија уште непочнат натпреварот.
А дали примети/вте кон 60-та минута кога Аранго го оставија без жив ѕид ?
Самоубиствен потег кој ретко се гледа.Да оставиш таков снајпер без жив ѕид е незамисливо.Не ми иде на памет моментално кој изведува слободни подобро од него.

Не издржа срце јуначко. Човеков заслужува едно големо благодарам од сите фанови. :cuc:
946676_584203098278882_278914680_n.jpg

Не издржа срце јуначко. Човеков заслужува едно големо благодарам од сите фанови. :cuc:
946676_584203098278882_278914680_n.jpg

А највише заслужува од неговите играчи ТИТУЛА ВО ЛШ,да ја комплетира оваа маестрална фудбалска кариера!!!!!!!!!!!!

Мора да му го исполнат тоа!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom