Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Данте, Ван Бајтен, Алаба, Мартинез и Швајнштајгер најдобри :cuc:

И Лам и Крос и Робен и Манџо и Милер :pos:

Шала на страна изиграа феноменално,играат феноменално....Една шанса реално не им дозволија на екипата што не млатеше кај ќе стигнеше до пред година дена....

Купот и Лигата мислам дека се запечатени....

Оваа екипа МОРА да оди по тоа што и го земаа лани у Мај!!!

Клоп: Левандовски? Мене по би ме интересирало за Гомез и Робен каде ќе играат од следната сезона.

Клоп: Левандовски? Мене по би ме интересирало за Гомез и Робен каде ќе играат од следната сезона.

Дортмунд пред малце изјавија дека Лева нема да продолжи со Дортмунд.....

Да и демек само не се знаело дали ова лето или во 2014, но мислам дека нема да сакаат да пропуштат пари.

Така и изигра вечерва, чиста катастрофа. Понашајнето не му е во ред, нека каже каде ќе оди и готово.

Леле каква шанса Крос промаши првото полувреме.Тоа беше потешко да се промаши отколку да се даде гол.Сега во второ мислам дека Милер му пушти лоша топка кога беа контра 4 на 2 а на крај можеше да биде кобно и Шибер да им го закачи до в грклен.

Нојер исто беше крал на петерецот денес и јас се надевав дека нема да киксне со тие пасовите што му ги враќаа никакви,но деганжманите беа добри.:DВ глава ми се вртеше Гладбах и уште со една екипа кога киксна така.Не му се има повторено
годинава ниеднаш колку што памтам.:cool:

ЛШ намигнува како што стојат работиве.:vozbud:

Да и демек само не се знаело дали ова лето или во 2014, но мислам дека нема да сакаат да пропуштат пари.

Теорија нема 2014....

Утре ќе искочи да каже дека у Баерн ќе иде....

Леле каква шанса Крос промаши првото полувреме.Тоа беше потешко да се промаши отколку да се даде гол.Сега во второ мислам дека Милер му пушти лоша топка кога беа контра 4 на 2 а на крај можеше да биде кобно и Шибер да им го закачи до в грклен.

Нојер исто беше крал на петерецот денес и јас се надевав дека нема да киксне со тие пасовите што му ги враќаа никакви,но деганжманите беа добри.:DВ глава ми се вртеше Гладбах и уште со една екипа кога киксна така.Не му се има повторено
годинава ниеднаш колку што памтам.:cool:

ЛШ намигнува како што стојат работиве.:vozbud:

Вајденфелер да биде тестиран за дрога и недозволени сусптанци....Дечкото го фиксаат за утакмиците против Баерн,едноставно немоеж толку добро да браниш....

Хајнкес: Бастиан Швајнштајгер беше најдобриот денес на теренот.

Така и изигра вечерва, чиста катастрофа. Понашајнето не му е во ред, нека каже каде ќе оди и готово.
Кај нас :icon_lol:
--- надополнето: 27 февруари 2013 во 22:56 ---
Инаку нека ви е честита титулата ( ќе се дрзнам да речам) а и Баерн е моќен чим Бобек отвори тема и тепавте. Сепак на ваше место би бил претпазлив :coffee:

Кај нас :icon_lol:
--- надополнето: 27 февруари 2013 во 22:56 ---
Инаку нека ви е честита титулата ( ќе се дрзнам да речам) а и Баерн е моќен чим Бобек отвори тема и тепавте. Сепак на ваше место би бил претпазлив :coffee:
Кај нас може Гомез на позајмица бидејќи нашата управа е најдобра за позајмување играчи од големите екипи :icon_lol:

Кај нас може Гомез на позајмица бидејќи нашата управа е најдобра за позајмување играчи од големите екипи :icon_lol:

Bye.gif

Чим Веле Керол го даде не знам зошто би го зел Гомез. :coffee:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom