Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Нема сила во него више....33 е мислам...

Кан го дадоа ... не се секирам веке како ќе заврши

Моментот кога го даваат Кан во кадар....

funny-celebrity-pictures-i-see-what-you-did-there.jpg

Потешко од очекуваното, но сепак заслужени 3 бода. Гомез ѕвер.

таа е играта .. заслужено си тепавме , малце само Јуп си играше играчки со дрвава , инаку мое мислење е дека пак ќе имаше петарда да беше Гомез во прва постава , ама нема веза :) ... инаку ја мислам дека треба да се отвори еден фонд да му купуеме карти на Кан кај и да се игра

Комедии беше утакмицава....:pos:

Тапа што не реализираа многу шанси што требаше,некако ми делуваа Хановер на крајот како да се надеваат на нешто од оваа утакмица....:pos:

таа е играта .. заслужено си тепавме , малце само Јуп си играше играчки со дрвава , инаку мое мислење е дека пак ќе имаше петарда да беше Гомез во прва постава , ама нема веза :) ... инаку ја мислам дека треба да се отвори еден фонд да му купуеме карти на Кан кај и да се игра
Не си играше играчки, туку мораше да ротира. Ќе поцркаа истите да ги играше. Како и да е, супер испадна за нас. Се чека кикс на Дортмунд утре.

Честито победа!

Многу паметно изигравме иако примифме еден глуп гол но пак показафме дека моземо да играме и на резултат

Рибери и Робен се обидуваја да а смира играта и да се одмора колку толку за мечот против марсеј

добро е важно тепавме игравме колку да тепаме сепак у средата игравме 120 минути. Олич нека си иде готов е само што ги брка играчите друго тапа е. Гладбах изгубија 1-2 дај бе нека паднат некако 5 место овие Гладбах не ми се верува у ЛШ ке играат и тоа без Ројс,Данте.... ке се посерат уште у квалификации

Усте нешто да додадем Робен почнал да се заебава околу продолзуванје на договорот кој изјавил дека мозно е и да замине негде заради паре,мислам дека научени сме со вакфи финте ка на Рибери прет неколку сезони кај че му ги показа парете одма ке го продолзи...

добро е важно тепавме игравме колку да тепаме сепак у средата игравме 120 минути. Олич нека си иде готов е само што ги брка играчите друго тапа е. Гладбах изгубија 1-2 дај бе нека паднат некако 5 место овие Гладбах не ми се верува у ЛШ ке играат и тоа без Ројс,Данте.... ке се посерат уште у квалификации

Ќе паѓа Гладбах бе,психички се мртви,они утакмицата на животот ја изгубија на пенали....

Шалке ке игра ЛШ!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom