G
_Ghost_
Гостин
Таман се бе, глеајте условине, дождон истура.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И метеори да падаат тоа не се промашува од искусен напаѓач.Таман се бе, глеајте условине, дождон истура.
Абе ок тоа, ама беше во залет и топката зад него заврши.И метеори да падаат тоа не се промашува од искусен напаѓач.
... инаку ја мислам дека треба да се отвори еден фонд да му купуеме карти на Кан кај и да се играНе си играше играчки, туку мораше да ротира. Ќе поцркаа истите да ги играше. Како и да е, супер испадна за нас. Се чека кикс на Дортмунд утре.таа е играта .. заслужено си тепавме , малце само Јуп си играше играчки со дрвава , инаку мое мислење е дека пак ќе имаше петарда да беше Гомез во прва постава , ама нема веза... инаку ја мислам дека треба да се отвори еден фонд да му купуеме карти на Кан кај и да се игра
добро е важно тепавме игравме колку да тепаме сепак у средата игравме 120 минути. Олич нека си иде готов е само што ги брка играчите друго тапа е. Гладбах изгубија 1-2 дај бе нека паднат некако 5 место овие Гладбах не ми се верува у ЛШ ке играат и тоа без Ројс,Данте.... ке се посерат уште у квалификации