Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Мислам дека такви изјави не му влегуваат во описот на работното место. Тотално сувишно, исто како и ПР фората :facepalm: Изгуби многу кај навивачите типот...

Типот не ни имал многу симпатии некад....

И така е само продолжена рака на Хенес и Румениге.Сепак,барем нека не праи глупости,и нека не смислува глупи идеи.

Уште неможам да поверувам каква кретенска идеја смислија со највата за спектакуларен трансфер.Стигнавме да ни се смеат други екипи....

Место стварно да купи нешто,и да го презентира така како што доликува!
--- надополнето: 28 јануари 2012 во 23:53 ---
Мислам дека такви изјави не му влегуваат во описот на работното место. Тотално сувишно, исто како и ПР фората :facepalm: Изгуби многу кај навивачите типот...
--- надополнето: 28 јануари 2012 во 23:51 ---

Контенто лево и Лам назад десно? :facepalm:

Неее,Лам не мрда.Не поготово со ТАКОВ Рибери на крилото!

веројатно Брено централен,боатенг десно!

Иако денешната одбрана е најјака што ја имаме.И одма се виде тоа резултатски.

Фала богу што неможе да игра ДВБ!!!!!!

Клаудио Пизаро пред почеток на утакмица за Sky изјави дека Баерн е опција за него за идната година. Има договор до 2013 незнам сеа како ќе иде со цена али за 2,3 милиона ја би го земал во Баерн би бил ок замена за Гомез ако се повреди искусен и се тоа

инаку некаде прочитав дека навивачите се огласиле ротив Газпром....

инаку некаде прочитав дека навивачите се огласиле ротив Газпром....

На јужната кривина (Шикарија) имаше транспарент против Газпром, од истите тие што беа против Нојер.
А ако има шанса Газпром да влезе во Баерн убеден сум дека Хенес нема да ги одбије, не е будала толку кеш да остави на страна. На Шалке многу пари му фрлаат.

абе се у ред тоа....знам и сам дека тоа тешко се одбива,ама шо корист кога овие нашиве се стиснати и не трошат...џабе само негативно ќе се одрази кај навивачите...шознам....

Во последно време некако ич не ми е гајле кој ќе биде спонзор,дали Газпром дали Перо Комерц,пошто и така и така пуни сме ко брод,а денар не тошиме за играчи(што е најбитно).Нека исплаќаат они стадиони уште 100 години ако сакаат. :mad:

Ма уште некој милион нека соберат,ќе нема парите кај да ги чуваат....преку такво више од нивните пари што не мрдаат.

Абе ок си е Шакири али сите сакаме нешо појако(Хазард) али тешко нашиве дека ќе потрошат толку пари очекувам пак максимуН едно 30-40 милиони да потрошат летово 1 бек 15-20 милиони,ете некој како Шакири 12-15 милиони и ке се земе уште еден и тоа е тоа

Шакири моментално е најдобра опциа Хазарт,Готсе несе ништо посебни само што цената им е 30м

Моза фановите на МанчестерЈ да ни каза подобро за каков класа играч се работи особено вториот натпревар.

Ми се гади од трансфер-политиката на клубот и од шпекулациите во кои секогаш се спомнува некој анонимен играч. Ули и дружината го кршат реномето на клубот со самото тоа што носат подпросечни фудбалери или подобро речено, НЕ НОСАТ НИКОЈ !

Ми се гади од трансфер-политиката на клубот и од шпекулациите во кои секогаш се спомнува некој анонимен играч. Ули и дружината го кршат реномето на клубот со самото тоа што носат подпросечни фудбалери или подобро речено, НЕ НОСАТ НИКОЈ !

Мене не ми е проблем што носат анонимни играчи, Роналдо, Нани, Кака и компанија исто беа анонимни пред да заиграат за некој поасален клуб, ама проблемов е во вториов дел од твојов пост, што „НЕ НОСАТ НИКОЈ!“

Инаку Шаќири не го сметам ни за анонимен ни за неталентиран, ама доста ми е од муабети. Ројс го сметав за наш играч па што се случи..?

Сите ненормални и идиоти купуваат по некој играч во зимскиот преоден рок,само Баерн не дај боже да купи нешто....

Нееееее,тоа е против верата!!! Не дај боже некое евре да не кидне па на крајот на годината ќе имаме за 0,0000656596 помал профит!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom