Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Јирген Клоп :D
Баерн и Клоп , тоа е торнадо што нема да се запре.
Само ропаци има во управа.. па ке си седиме со ковач

Јирген Клоп :D
Баерн и Клоп , тоа е торнадо што нема да се запре.
Само ропаци има во управа.. па ке си седиме со ковач

Bidejki taka lesno i ednostavno e da go ubedis Klopp da gi ostavi Liverpool i da pocne da gi vodi Bayern. Kolku se mutavi od upravata na Bayern ama stvarno epten.

Го следам Баерн Минхен на фејсбук, како и Бундеслига и админите им се врв. Добар хумор имаат германците, глупости се тоа дека немаат хумор. [emoji3]
a4a8f9138f8232c54e65cd46ffafece4.jpg
2344a63b5a103bfd0414beafc81dd672.jpg

Баш би се израдувал да е точно да Сане сака да се врати во Германија, во Баерн каде што ќе има и сигурен првотимски статус, но не ми се верува да го продадат Сити.

Данкан имал точни вести за и околу Ман.Сити?

80-90% од вестите околу клубовите од Манчестер му се точни. Прв пиша за Ерера во ПСЖ.

Баш би се израдувал да е точно да Сане сака да се врати во Германија, во Баерн каде што ќе има и сигурен првотимски статус, но не ми се верува да го продадат Сити.

Данкан имал точни вести за и околу Ман.Сити?
Има доста шпекулации дека Пеп не се трпи со Сане и Менди.

Уште не ми е јасно како Баерн го испушти Сане. Али во тоа време и не беа спремни да дадат толкави пари, иако могле.

Има доста шпекулации дека Пеп не се трпи со Сане и Менди.

Mислам дека Менди не го сака ради сега веќе стаклените колена. За Сане читав дека мајка му кочи многѕ работи околу новиот договор. Ми има ситуацијата налик на Рабио.

Mehdi Benatia on his time at Bayern: "Bayern is a very big club. What an organization! Best dispositions and competent people to help you perform at your best. I never had a quality of training like at Bayern. I was shocked by the quality and intensify, very high level" [Yahoo]

Benatia: "The first time I wore the Bayern shirt, I felt something unbelievable. I felt the weight of a huge club. You feel the level of expectation: you are wearing the shirt of Bayern Munich! Not anyone can play for Bayern. To perform at this kind of club is very hard"

Benatia: After the end of my 1st year, I asked Mr Rummenigge to let me go back to Italy. He refused but promised that if things don't go well he'll do what's best for my family. The next summer, he could've sold me for more money to England, but he kept his word. He's a great man

Мартин Демикелис нов тренер на младинскиот тим до 19 години

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom