Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Едно време го рачунав за топ играч таму 2014 2015, али лани имаше очајна сезона. Како и цел Атлети.

Ипак го преферирам Алексис. Едино што Караско може да е долгорочно решение.

Не се малце пари.

Sent from my SM-J710F using Tapatalk

Lani slabo da. I povekje ke teraat Atletiko, a i mnogu tesko (skoro nevozmozno) da go dobieme pri transfer ban na Atletiko.

Statisticki slab Carrasco, vo sporedba so Alexis koj mislam ke ima golem instant impakt vo igrata na Baern (sho vo momentov ni treba).

Се надевам Санчез нема да ни избега. Фрламе многу пари а не зиаме готов продукт се играчи со потенцијал. Толисо 40 мил огромна пара а сеуште прашалници стојат зад играчов може ќе се развие во светска класа али може да остане ок играч само на крај. За Санчес да не прајме муабет му требаат уште најмалку две три сезони за да се процени дали ќе го биде за во баерн не е он крив има 19 години со една професионална сезона а ние фрлимвме 35+ мил за играч кој сеа треба да го чекаме уште две три сезони дали воопшто ќе се развие или не. Уште Караско фали да се фукнат 50+ мил и на крај сме фрлиле 130+ мил а тимот скоро па ич подобрен.

Се надевам ќе дојде алексис а за санчес јебига се заебавме сеа или треба да го чекаме две три сезони да го праќаме на позајмица и да се надеваме дека ќе се развие или да се продаде за исти пари да си ги вратиме парите. Друго е да дадеш 6,7 мил ко со гнаабри па да се надеваш дека ќе се развие да го праќаш на позајмица друго е 40 мил.

Друго е да дадеш 6,7 мил ко со гнаабри па да се надеваш дека ќе се развие да го праќаш на позајмица друго е 40 мил.

Само што Санчес освои Европско како стартер.

Yannick Ferreira Carrasco's agent denies any contact with FC Bayern regarding the player [Sky]

Imal klauzula od 100 mil.evra taka da ne smetajte na nego kako kandidat

Ako dojde Alexis super, no iskreno mnogu tesko

Ако не успееме Алексис, по мое мислење пошо нема многу други кандидати кои ќе не засилат како што тоа може Алексис тогаш тие 50-60 мил.евра да ги да дадеме на Ман.Јунајтед за Марсијал. Нормално нема шпекулации за него, но после Алексис мој фаворит е Марсијал. Зборам за офанзивни играчи кои чинат до максимум 60 мил.евра.

Кутињо исто ми се допаѓа, но под 80 мил.евра нема да го пуштат Ливерпул, а и мислам дека нема ниту да ги напушти.

Ако не успееме Алексис, по мое мислење пошо нема многу други кандидати кои ќе не засилат како што тоа може Алексис тогаш тие 50-60 мил.евра да ги да дадеме на Ман.Јунајтед за Марсијал. Нормално нема шпекулации за него, но после Алексис мој фаворит е Марсијал. Зборам за офанзивни играчи кои чинат до максимум 60 мил.евра.

Кутињо исто ми се допаѓа, но под 80 мил.евра нема да го пуштат Ливерпул, а и мислам дека нема ниту да ги напушти.
Ako ne gi dadat za Sanchez vervi me ke gi namenat za mladi germanci, Brandt ili nekoj.. mene me zagrizhuva desnata krilna pozicija, navodno ova e posledna godina za Robben vo Baern, moja zelba za negova zamena e Bernardeschi, mnogu e brz i ima talent deckovo, me potsekja na Robben na mladi godini, zhelen za igra, samo sho ne e kelajca :D

Последно уредено:
DDjkUn7WsAACdmo.jpg

DDjwF9fXcAM2gV4.jpg

Барем гостинскиот е убав за разлика од домашнниот кој не го бива.

DDjr41wXkAAjGN6.jpg

Bayern have signed Korean talent Wooyeong Jeong (17) for the U19 team. He will join the team on January 1st, 2018

DDjkUn7WsAACdmo.jpg

DDjwF9fXcAM2gV4.jpg

Барем гостинскиот е убав за разлика од домашнниот кој не го бива.

DDjr41wXkAAjGN6.jpg

Bayern have signed Korean talent Wooyeong Jeong (17) for the U19 team. He will join the team on January 1st, 2018
И јас дојдов за гостинскиот дрес да ви го пофалам, комбинацијата на бои е погодена.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom