Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Едно време го рачунав за топ играч таму 2014 2015, али лани имаше очајна сезона. Како и цел Атлети.

Ипак го преферирам Алексис. Едино што Караско може да е долгорочно решение.

Не се малце пари.

Sent from my SM-J710F using Tapatalk

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.391
Поени од реакции
26.385
Lani slabo da. I povekje ke teraat Atletiko, a i mnogu tesko (skoro nevozmozno) da go dobieme pri transfer ban na Atletiko.

Член од
17 август 2014
Мислења
3.751
Поени од реакции
6.156
Statisticki slab Carrasco, vo sporedba so Alexis koj mislam ke ima golem instant impakt vo igrata na Baern (sho vo momentov ni treba).

Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
Се надевам Санчез нема да ни избега. Фрламе многу пари а не зиаме готов продукт се играчи со потенцијал. Толисо 40 мил огромна пара а сеуште прашалници стојат зад играчов може ќе се развие во светска класа али може да остане ок играч само на крај. За Санчес да не прајме муабет му требаат уште најмалку две три сезони за да се процени дали ќе го биде за во баерн не е он крив има 19 години со една професионална сезона а ние фрлимвме 35+ мил за играч кој сеа треба да го чекаме уште две три сезони дали воопшто ќе се развие или не. Уште Караско фали да се фукнат 50+ мил и на крај сме фрлиле 130+ мил а тимот скоро па ич подобрен.

Се надевам ќе дојде алексис а за санчес јебига се заебавме сеа или треба да го чекаме две три сезони да го праќаме на позајмица и да се надеваме дека ќе се развие или да се продаде за исти пари да си ги вратиме парите. Друго е да дадеш 6,7 мил ко со гнаабри па да се надеваш дека ќе се развие да го праќаш на позајмица друго е 40 мил.

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.676
Поени од реакции
14.559
Друго е да дадеш 6,7 мил ко со гнаабри па да се надеваш дека ќе се развие да го праќаш на позајмица друго е 40 мил.
Само што Санчес освои Европско како стартер.

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.391
Поени од реакции
26.385
Yannick Ferreira Carrasco's agent denies any contact with FC Bayern regarding the player [Sky]

Imal klauzula od 100 mil.evra taka da ne smetajte na nego kako kandidat

Ako dojde Alexis super, no iskreno mnogu tesko

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.391
Поени од реакции
26.385

Ако не успееме Алексис, по мое мислење пошо нема многу други кандидати кои ќе не засилат како што тоа може Алексис тогаш тие 50-60 мил.евра да ги да дадеме на Ман.Јунајтед за Марсијал. Нормално нема шпекулации за него, но после Алексис мој фаворит е Марсијал. Зборам за офанзивни играчи кои чинат до максимум 60 мил.евра.

Кутињо исто ми се допаѓа, но под 80 мил.евра нема да го пуштат Ливерпул, а и мислам дека нема ниту да ги напушти.

Член од
17 август 2014
Мислења
3.751
Поени од реакции
6.156

Ако не успееме Алексис, по мое мислење пошо нема многу други кандидати кои ќе не засилат како што тоа може Алексис тогаш тие 50-60 мил.евра да ги да дадеме на Ман.Јунајтед за Марсијал. Нормално нема шпекулации за него, но после Алексис мој фаворит е Марсијал. Зборам за офанзивни играчи кои чинат до максимум 60 мил.евра.

Кутињо исто ми се допаѓа, но под 80 мил.евра нема да го пуштат Ливерпул, а и мислам дека нема ниту да ги напушти.
Ako ne gi dadat za Sanchez vervi me ke gi namenat za mladi germanci, Brandt ili nekoj.. mene me zagrizhuva desnata krilna pozicija, navodno ova e posledna godina za Robben vo Baern, moja zelba za negova zamena e Bernardeschi, mnogu e brz i ima talent deckovo, me potsekja na Robben na mladi godini, zhelen za igra, samo sho ne e kelajca :D

Последно уредено:

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.391
Поени од реакции
26.385

Барем гостинскиот е убав за разлика од домашнниот кој не го бива.

Bayern have signed Korean talent Wooyeong Jeong (17) for the U19 team. He will join the team on January 1st, 2018

Член од
17 август 2014
Мислења
3.751
Поени од реакции
6.156
Navodno sme go potpishale Goretzka od 2018, free transfer.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500

Барем гостинскиот е убав за разлика од домашнниот кој не го бива.

Bayern have signed Korean talent Wooyeong Jeong (17) for the U19 team. He will join the team on January 1st, 2018
И јас дојдов за гостинскиот дрес да ви го пофалам, комбинацијата на бои е погодена.

Kajgana Shop

На врв Bottom