Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Келн,Франкфурт,Бенфика.Три пати по 1:0,три пати генијалецот Пеп не знае да го постави тимот.Во сите три натпревари немаа 5 шанси за гол.

Пеп е крив денеска како??? :facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:

Нападот појма нема, Пеп ти е крив

Келн,Франкфурт,Бенфика.Три пати по 1:0,три пати генијалецот Пеп не знае да го постави тимот.Во сите три натпревари немаа 5 шанси за гол.

Што ти е крив жити мајка Пеп што Лева неможе сам пред гол да финишира чиста шанса???

Или уште милион ситуации кога неможеа да финишираат за 2-0.....Милер имаше топ прилика,Рибери исто...Многу комотно можеше да биде 2-0 да беа малце по прибрани..

Пеп не најде против игра за Бенфика.Бенфика ја умртви играта на Баерн,го умртви Баерн на Алианц.Е тоа е крив Пеп.Трет натпревар по ред,море четврт натпревар по ред каде Баерн е очаен.Пеп како тренер ја има најголемата кривица,сигурно Хенес не е крив.

Се надевам овој натпревар ќе биде како пред некоја година со Лион.И тогаш дома 1-0 победија ама беше ептен лош натпревар(Рибери црвен).После Олич ги матира.

Даглас "Чарли Чаплин" Коста.:popce:

Пеп не најде против игра за Бенфика.Бенфика ја умртви играта на Баерн,го умртви Баерн на Алианц.Е тоа е крив Пеп.Трет натпревар по ред,море четврт натпревар по ред каде Баерн е очаен.Пеп како тренер ја има најголемата кривица,сигурно Хенес не е крив.

Се надевам овој натпревар ќе биде како пред некоја година со Лион.И тогаш дома 1-0 победија ама беше ептен лош натпревар(Рибери црвен).После Олич ги матира.

Даглас "Чарли Чаплин" Коста.[emoji14]opce:
Ne ja umrtvi Benfika,Juve ja umrtvi..

Benfika si parkirase bus,bayern im ja umrtvi igrata so efikasen presing i defanzivno pomaganje na sekoj igrac.

Toa bese i problemot.Po brziot gol sakaa da vospostavat kontrola,a sredinata i krilata gi pokrivaa kimmich i alaba.Radi toa patese napadot ali ne primivme gol.Napadot potftli.A ne e deka nemaa 100% sansi.

Neka igra primer Real so Marcelo i Cassemiro ko centralni pa ke praime muabet.

Sve u svemi sami si ja umrtvivme poso bea usrani da ne im se desi Juve.Razocaraa Lewa Miler Tiago Costa...

Robben frustriran od povredata,a najveke poradi toa sto ne se znae dali ke se oporavi i ke bide spremen koga e najbitno.Da ne ispadne i ova kako so Ribery.Na pocetok mala povreda,pa nedela,dve nedeli i na kraj meseci i meseci.

Robben izigra top,top natprevar protiv Juve i posle toa se povredi.:(Izgledase kako stariot Robben na toj natprevar.

Aymeric Laporte prva zelba na Ancelotti.(y)

Na Robben ova mu e mislam zadnja sezona kako glavna karika u timot...Dogodina Anceloti sigurno ke zeme use edno jako krilo da go nadoknadi i ke go rotira so Coman i Costa.

Isto vazi i za Ribery.

Takada iskreno se nadevam deka ke se oporavi brzo Robben i ke go zaigra poslednoto tango.Legenda e,mu treba na timot.

Boa so fiksna data protiv Herta izglea se vraka i ke bide vo kombinacija za polufinale.Zivotno e on niso cudno i pobrzo da se vrati,veke trenira so topka.

Laporte-milijardi za nego ako treba.najgolema zelba mi e.[DOUBLEPOST=1460051397][/DOUBLEPOST]

Последно уредено:

Coman ne e nitu na klupa. Protiv Benfika poigra nekolku min., znachi se povredil.

Паметна одлука.(y)
Инаку играат катастрофално.Гетце обавезно да го шитнат.

Goce sakashe shansa eve mu neka se dokaze ! Ako ne , cao sinche a maka mi e ako otide nekade znam deka kje bide ubber dobar ali to je .[DOUBLEPOST=1460211028][/DOUBLEPOST]Nemame box to box kako shto beshe Schweini i nemame playmaker zatoa stanjeto u igrata e katastrofa .

Последно уредено:
Goce sakashe shansa eve mu neka se dokaze ! Ako ne , cao sinche a maka mi e ako otide nekade znam deka kje bide ubber dobar ali to je .[DOUBLEPOST=1460211028][/DOUBLEPOST]Nemame box to box kako shto beshe Schweini i nemame playmaker zatoa stanjeto u igrata e katastrofa .
Dobro valjda primeti deka box to box igracot go izvadi radi opasnost od crven a plejmejkerot go odmara za LS...

Ja neznam ti so ocekuvase ziti se,Rafinha desno krilo e.Ne sfakas deka pola ekipa ja odmara....

Poslednive 15 minuti dobro gi busea ali fali gol Lewa da mu ebam kolku sansi ke mu trebaat.I Goce ubavo se razigra posledni 15 minuti.Use eden da im butnat i gotovo e.

Ни помогна бившиот наш играч Нидермајер.:icon_mrgr:Тргна после тоа возот,а и откако влезе Милер подобра е многу играта.Видал грешеше и беше многу нервозен.Во средината беа илјада играчи,се гушеа.[DOUBLEPOST=1460213583][/DOUBLEPOST]Дидави :shook:

Последно уредено:
Abeee aj hahahaha gzlacive padnati na zemja gol dadoa.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom