Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Доби доста шанси,ама не ги искористи.Во друг клуб може да се разигра,ама во Баерн јас не можам да го замислам да остане,а камоли да ја врати некогашната форма.Премногу ноншалантно си ја сфати работата.Две години по ред после летниот и зимскиот распуст се враќаше како некое мишелинче.Такви заебанции не смеат да се прават ако сакаш да успееш.Геце само што си направи со кариерата...сега ќе го вртат по клубовине па ќе си ја бара формата итн итн.
Ај овде да не пишуваме таму.@MiaSanMia не реков дека Баерн ќе сака да го продаде, но ако пристигне понуда од Реал и Лева покаже интерес за трансфер во Реал мислиш дека управата наша ќе го спречи насила да остане? Тоа ти зборувам. Насила играч никогаш не сме држале. Остај темата сега, ќе видиме летото што ќе се случува. Мене ми беше муабетот да не бидеш сигурен дека ќе остане во Баерн, посебно не Левандовски.
Pred Ribery ? Tri krila se nepotrebni i se dokaza deka se neefikasni.Коста секако ќе игра
Pred Ribery ? Tri krila se nepotrebni i se dokaza deka se neefikasni.
Има избугени меч од Алегри кога беше тренер на Милан али меч 2-0 ги тепаја домаДве машини.Тандем и пол,можеби најдобар.Во клубот нормално.
Zadnji put smo izgubili u LP u polufinalu 2014 od Real M.
- 22 puta smo u gostima odigrali nerijeseno, 20 puta od toga smo kod kuce rjesili i prosli dalje - vjerovatnost prolaza 91%
- Guardiola je u svojih 6 sezona LP najmanje dolazio najmanje do polufinala
- Protiv Allegria jos nije nikad izgubio
-Bavarci su vec 7 utakmica protiv ekipa iz Seria A neporazeni (5 pobjeda i 2 remija)
- Ni jedan tim u dosadasnjih 7 utakmica Lp nije dao vise golova od Bayern Munchena (21) dok je Juventus dao 8
![]()
Билд не грешат,пред да објават сигурно по 100 пати проверуваат.Тогаш беше Виланова и Инспектор Мамли,мислам дека баш тој беше тренер.Има избугени меч од Алегри кога беше тренер на Милан али меч 2-0 ги тепаја дома