Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
И да...Берна и Рафиња АУТ!!! Не сакам ни до крај на сезона у игра да ги видам ОЧАЈЈ ОЧАЈЈ

Двата гола паднаа по страната на Бернат!![DOUBLEPOST=1456955704][/DOUBLEPOST]
Najmnogu me plashi Douglas Costa , covekot von forma zaedno so Coman , ako Costa prodolzi da igra vaka i naredniov period bi go prodal na leto najiskreno , a ovoj Obi Van im go vrakjam na Gjubrentus ushte drugata nedela !

Без апокалиптични сценарија,се дешава и пад у форма и све тоа.

Денеска едноставно си ја земаа текмата здраво за готово против наапан Маинц и сфатија дека е озбилно у второ полуврме.

Колку само шанси на почетокот Берна ќе даеше гол за малце,е до толку беше работата.Али се искурчија и убаво ни напрарија.

И да...Берна и Рафиња АУТ!!! Не сакам ни до крај на сезона у игра да ги видам ОЧАЈЈ ОЧАЈЈ

Двата гола паднаа по страната на Бернат!![DOUBLEPOST=1456955704][/DOUBLEPOST]

Без апокалиптични сценарија,се дешава и пад у форма и све тоа.

Денеска едноставно си ја земаа текмата здраво за готово против наапан Маинц и сфатија дека е озбилно у второ полуврме.

Колку само шанси на почетокот Берна ќе даеше гол за малце,е до толку беше работата.Али се искурчија и убаво ни напрарија.

Sinka abe nemoze sekoja godina oni na kraj se da ne si zimaat za ozbilno , pa nemoze ova vishe vaka , so germanci vo sostavot nemase da bide vaka sho e ova sranje pola tim shpanski zborat ..... Abe ajde

Sinka abe nemoze sekoja godina oni na kraj se da ne si zimaat za ozbilno , pa nemoze ova vishe vaka , so germanci vo sostavot nemase da bide vaka sho e ova sranje pola tim shpanski zborat ..... Abe ajde

А кој жити мајка Крос ќе ја водеше екипата денес?? Глеј го го пљукаат у Реал...Или Швајни што мака мачи у Јунајтед?

Дека па кога беа поише германски играчи не губевме утакмици ради играње курташак(Бате Борисов,Арсенал у ЛШ најдобри примери од 2013)

Иначе да Коста е ван форма моментално али Робери денеска изгинаа максимално такада ќе си седи на клупа ако не се опраи.

Најјак трансфер нели беше Коста? Сеа од тим го бркате.. :pos:

Најјак трансфер нели беше Коста? Сеа од тим го бркате.. :pos:

И такви муабети ќе видиш коа ќе изгубиме текма.Реално има многу фанови на Баерн што се аздисани поготово после 2013 и све се глеа трагично после пораз...

Падната му е формата,тоа е факт,поготово у Бундес али муабетот дека е лош наеднаш е глуп у најмала рака.[DOUBLEPOST=1456956624][/DOUBLEPOST]
Costa posle povredata se transformira vo Bernat.(n)

Не си реален...

Само сети се на првиот гол против Јуве кој беше клучниот играч заради кој што дојде до голот?

И плус изигра топ утакмица коа највише требаше!

А дека му е падната формата у Бундес тоа е факт.

Не си реален...

Само сети се на првиот гол против Јуве кој беше клучниот играч заради кој што дојде до голот?

И плус изигра топ утакмица коа највише требаше!

А дека му е падната формата у Бундес тоа е факт.

Epa toa be,edna utakmica ima izigrano kako sto treba.I Bernat go moze toa.
Prvata polusezona na sekoj natprevar igrase za Motm,a sega ne moze nisto da napravi.

Posle povredata ne vredi ni 5 pari,ama se nadevam deka ke se popravi,zasto e eksploziven igrac koj moze mnogu da pridonese za ekipata.Otkako se vrati Robben,padna formata na Costa.

Bernat so pasovite nazad me potseka na prvata godina na Badstuber.Uste nestignata topkata kaj nego,toj odma nazad a najveke do golman dodavase.Abe malce direktno pusti napred u pm,jebote sigurna igra.

Epa toa be,edna utakmica ima izigrano kako sto treba.I Bernat go moze toa.
Prvata polusezona na sekoj natprevar igrase za Motm,a sega ne moze nisto da napravi.

Posle povredata ne vredi ni 5 pari,ama se nadevam deka ke se popravi,zasto e eksploziven igrac koj moze mnogu da pridonese za ekipata.Otkako se vrati Robben,padna formata na Costa.

Bernat so pasovite nazad me potseka na prvata godina na Badstuber.Uste nestignata topkata kaj nego,toj odma nazad a najveke do golman dodavase.Abe malce direktno pusti napred u pm,jebote sigurna igra.

може Пеп му рекол така да игра...
баш отворив да видам што пишувате за Бернат :D зошо има навивачи на Валенсија што се ситат дека е тапа во Баерн :)

може Пеп му рекол така да игра...
баш отворив да видам што пишувате за Бернат :D зошо има навивачи на Валенсија што се ситат дека е тапа во Баерн :)
Lani vrsese nekoja rabota,ama sezonava tapa.Iako dolgo vreme bese povreden,pa nema kojznae kolku natprevari odigrano.I tie sto gi odigra,mizerno gi odigra.

Momentalno igra na pozicija levo smetalo.Samo si trca napred nazad,a koga go gledas nego mislis deka covekot e staven kolku da popolni mesto.Protivnicite trijat race koga ke go vidat nego.Site golovi idat po taa strana.:facepalm:

Малце ја претерувате,реално неможи секој натпревар односно не е возможно секој натпревар да се победи..и тие се човечки суштества а не машини..вие од еден пораз направивте распад систем....чекајте малце другари Баерн Минхен моментално се страшна екипа каде што се физички преспремни но ете денес така се погоди натпреварот и изгубија..

Малце ја претерувате,реално неможи секој натпревар односно не е возможно секој натпревар да се победи..и тие се човечки суштества а не машини..вие од еден пораз направивте распад систем....чекајте малце другари Баерн Минхен моментално се страшна екипа каде што се физички преспремни но ете денес така се погоди натпреварот и изгубија..

Значи у последниве години ги знам сите порази на памет што се вика и ако ми веруваш ИСТИВЕ муабети се секогаш...И не само на форумов и општо на интернет и на други форуми.

Буквално пред да отворам знам отприлика точно кој што и како напишал.:pos:

Реално аздисавме како фанови у глобала поготово после 2013 и секој пораз се сфаќа страшно и ко распад на светот.

Значи у последниве години ги знам сите порази на памет што се вика и ако ми веруваш ИСТИВЕ муабети се секогаш...И не само на форумов и општо на интернет и на други форуми.

Реално аздисавме како фанови у глобала поготово после 2013 и секој пораз се сфаќа страшно и ко распад на светот.

Господ да чува,милиони клубови во светот сонуваат да функционираат како Баерн Минхен кој е убедливо најорганизиран фудбалски клуб во светот во секој сегмент,а некој си мисли дека неколку порази ќе го уништи она што е градено со децении наназад.....Баерн Минхен никогаш не остава на случајности,кога управата ќе увиди дека некој играч паѓа во форма или старее тие совреме ќе го решат проблемот а не како Интер и Милан да го чуваат играчот додека не умри на терен...ама затоа Баерн е гигант и екип,а а овие другите две екипи се умрени

Една ствар да не забораам само...

Дали Германциве имаат фудбалски сојуз,асоцијација на судии???? Дали имаат контрлори???

Значи судењево од главен до линиски до тие позади гол е ОЧАЈНО!!! Најкасотрофална судење имаат у топ-4 лигите.БЕДА СРАМ!

Против Дармштад ЧИСТ гол поништен на Лева
Против Хамбург ЧИСТ гол поништен на Лева
Денес свири офсајд на Тиаго коа искача со Лева сам пред гол,НЕМА офсајд
Првиот гол на Маинц денес ОФСАЈД

Ова е само за Баерн у последниве 3 гола.МАСИВНИ грешки се праат.А кај се уште другите екипи и утакмици кај што исто катастрофални грешки има СЕКОЕ КОЛО.

Срамота е ова стварно.

Тотално си у право, али како што можеш да видиш тука само Спасо паничи кој се појавува како печурки после дожд и работа му е да кења и да треска глупости после пораз на Баерн. Среќа што се малку, па не мора да го трпиме...

Gotovo e so ovaa generacija , Liga na sampioni ne cekajte

go gledam Emre Can igra podobro od Alonso i Vidal zaedno , valjda se svesni i od uprava deka ovaa sezona e posledna za Ribery , Robben , Lahm , Alonso , Badstuber , Rafinha , Alkantara ( si odi so Pep ) , nemame mladinska shkola skoro ramna na nula ! Epa investicijata bi bila edno pola milijarda ako sakame nesto saglam da promenime vo sprotivno ideme u kirac i se vrakja vremeto na Brafheid

И тоа се после тотално небитен и освестувачки пораз од факинг Мајнц. Човек да се срами што има вакви „навивачи“ на Баерн. Кој си бе ти Спасо, јебао те АНАЛитичар!

Глупости не на квадрат, на куб. Дечкото пишува како скината тинејџерка у бунило после пораз на Баерн.

[DOUBLEPOST=1456969317][/DOUBLEPOST]

Подобар тајминг за пораз и тоа на домашен терен не можеше да има. Идат мноогу побитни утакмици во наредните 2 недели и одлично е што денес изгубија за да се свестат дека со залагање од 60% не бива више ни у Бундес. Да осетат дека почнува да им гори под газенцето затоа што добро знаеме дека кога е така играат најдобро.

Две сезони веќе се збори дека заради милион бодови разлика во лигата сме се опуштале во форма и паѓале во ЛШ, па ете идеална прилика да се демантира тоа. Само +5 од второ место, па нека му ја мислат у стручен штаб и играчите како ќе изиграат наредниве кола, а и со Јуве дома.

Единствени светли точки денес беа Видал и Рибери.
Првиот изгина и само ја продужува формата која ја билда во оваа 2016-та и само го потврдува тоа што го тврдам одамна - дека дечкото знае да си ја истемпира формата и да гази кога највеќе треба. Него го гледам толку битен во ЛШ како Мартинез во 2013-та, ако не и повеќе. Очекувам да искине кога најмногу ќе треба.

Вториот ради залагањето и влегувањето во натпреварувачки ритам. Form is temporary, class is permanent (y)

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom