Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Баварци среќна нова година , се најубаво у новата и да ја закитиме со триплете.
Како поклон за нова година Ченто и МариоГомез средија Ули да има право да изглегува преко ден и да работи и потоа да се враќа назад.
Браво за Ченто и МариоГомез, the vmro is strong in those two.

Баварци среќна нова година , се најубаво у новата и да ја закитиме со триплете.
Како поклон за нова година Ченто и МариоГомез средија Ули да има право да изглегува преко ден и да работи и потоа да се враќа назад.
Браво за Ченто и МариоГомез, the vmro is strong in those two.

:pos::pos:

Среќна нова и од мене,ви посакувам се најубаво во новата година и многу титули...

Џошуа Кимих, после Синан Курт уште еден јак талент (y) Со младата репрезентација на Германија до 19 години беа европски прваци, а во октомври дебитирал веќе за репрезентацијата до 21 година.

Со Гаудино во иднина има растур да прават во средината.:uzi:

Пеп бил на натпреварот на Лајпциг против 1860 Минхен да го гледа. Штутгарт си лапна 7 мил. евра.

10917053_813235205390081_3618504883993479897_n.jpg

На 7-ми почнуваат со подготовките, а на 13-ти ќе имаат тест наптревар против некои играчи од Катар.

Здраво. :D
Ја едно прашање само и бегам. :icon_lol:

Што се пишува низ Германија за Шакири. Кај италијанциве излагаат шпекулации дека најверојатно доаѓа у Интер, 2 милиони позајмица плус 13 летоска.

Што се пишува низ Германија за Шакири. Кај италијанциве излагаат шпекулации дека најверојатно доаѓа у Интер, 2 милиони позајмица плус 13 летоска.

Ja znam deka e vo Torino vekje :)

13.5 Baern baraat.

Zemaj te go samo da ne ide u Juve oni ne plakjaat odma sakaat na raati igraci, 3 milioni odma pa posle so UJP drugite pari da im go zemas.

Газета вика дека Манчини го убедил Шакири дека ќе биде од голема важност и загарантиран прв состав, наводно прифатил овој, утре најкасно задутре би требало да биде у Милано, позајмица со право на откуп од околу 13-15 милиони евра. Им одговара на вашите летоска да им капнат пари.
Јувентус се откажал од него уште пред 3-4 дена, причина баш поради тоа што Баерн не сакале да слушнат плаќање на рати.

Момци, што се случува со Џердан?
LiverpoolFC News @LFCTransferNRS · 21m 21 minutes ago
Liverpool are slightly ahead in race to sign Shaqiri after offering €14m to Bayern. They've also offered the player €3.5m net. [Di Marzio][DOUBLEPOST=1420465680][/DOUBLEPOST]ДиМарцио вика дека е пред потпис со Интер.

Последно уредено:
Момци, што се случува со Џердан?
LiverpoolFC News @LFCTransferNRS · 21m 21 minutes ago
Liverpool are slightly ahead in race to sign Shaqiri after offering €14m to Bayern. They've also offered the player €3.5m net. [Di Marzio][DOUBLEPOST=1420465680][/DOUBLEPOST]ДиМарцио вика дека е пред потпис со Интер.
Vo germanskite mediumi velat deka Baern nema da prifati niedna ponuda dokolku ne ja dobijat sumata sto ja baraat.Mislam deka nema da brzaat so prodazba,barem ke cekaat dodeka ne se oporavat nekoj od igracite..Eve i so Hojbjerg istiot slucaj.

Kicker: Pierre Højbjerg agent is in Munich to finalize the agreed contract extension with Bayern until 2018.

Augsburg is the favourite to get Højbjerg on a loan. Bayern wants to wait their decision until other players are fit again.
(y)

10906186_1067957803220910_991089014867111945_n.jpg

10369713_1067958023220888_3063331995869163470_n.jpg

10891962_1067957759887581_7477830651123276267_n.jpg

David Alaba, Holger Badstuber, Medhi Benatia, Pierre-Emile Højbjerg und Tom Starke are working hard towards their comeback!

Огромен плус е враќањето на Алаба и на Бадштубер...

Да видиме дали и Хави ќе може да патува на припремите у Катар...Тиаго изгледа тешко.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom