Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Koj e najdobar strelec u bundesligata? Kako beshe toa dolgata raka na Dortmund @Igorcemk ?

А где је Ројс???:D:D:D

748 минути без примен-Пеп и официјално се дрогира.....

Рома е уште еден одличен тест за одбраната после Сити,али мислам дека ќе ги клецнеме,ни одговараат екипи што сакаат да играат.

Gazenje,guzenje(divider style) :vozbud::pos:

Xabi i Lahm po dva komada :eek::vozbud:

A Reus ne e potreben,dosta se Thiago,Basti,Ribery koi se povreduvaat non stop.Nekoj sto e zdrav e potreben ako ne bide nesto od Green.

Stvarno ke bide interesno vo vtornik..Vistinski spektakl , Olimpiko rasprodaden e ..Sve si mislim 3 za 3 ke ja naredimo i taka City neka si prodolzi LE :D Ps kebapot spremen vi e ke igra u plan e za na Olimpiko ?

Геце конечно е 200% у Минхен и со прикажаното заслужи стартно место загарантирано,многу битен фактор е веќе,се вклопи,одлично се движи и ја разбира играта,а и се поубиствен е у напад.

Рибери со Рома го очекувам исто,денес ок покажа ко за после повреда.

Пред епски дуел со Рома сме, а ние сме се засекирале за Дортмунд онаму. :D

p.s. @Џони Вајсмилер шо пијаш од мене за да не ја чепкаш утакмицава в кладилница?[DOUBLEPOST=1413807003][/DOUBLEPOST]Абе без голмани останавме, и Штарке скинал конци :confused:

Последно уредено:
Katastrofa be, ne e normalno ova vekje!

I Starke i Reina povredeni.

Thiago ke se operira utre vo Barcelona, i nash doktor ke bide vo timot.

100% сум сигурен дека Бенатиа нема да игра, освен акоПеп намерно не го пушти ради кршење атмосфера

10289827_10203779503100517_6295496829984497247_n.jpg

Ќе го јадат маливе за ова :D

Гледам ја и двујцата ќе летаат на позајмица

100% сум сигурен дека Бенатиа нема да игра, освен акоПеп намерно не го пушти ради кршење атмосфера

Исправно ќе биде да игра, многу добро ги познава играчите на Рома, ќе знае како да се справи со Тоти и компанија. Нормално ако е спремен да игра, а мислам дека е. Единствена причина ако не го игра утре ќе биде заради навивачите на Рома да не биде исвиркуван и сл.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom