Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Еве го @ЧЕНТО

asian-smartphone-meme-generator-i-just-got-my-iphone-6-bro-iphone6plus-32115d.jpg

:pos::pos::pos::pos: Ти си ненормален.....[DOUBLEPOST=1413311762][/DOUBLEPOST]Лам и Алонсо на тренинг на Баерн у време на квалификации...каква милина :):):)

Памтам дека лани фрлавте дрвја и камења по Тиаго, па поголемиот дел од вас испадна дека го хејтавте дечкото без причина.

Не викам дека типчето е боље од Замер, али имало нешто во него ...
Ме мрзеше да барам Англиска верзија од веста.

http://www.mkd.mk/sport/fudbal/chud...arsa-zenit-baern-i-totenhem-i-mu-nudat-blanko

Памтам дека лани фрлавте дрвја и камења по Тиаго, па поголемиот дел од вас испадна дека го хејтавте дечкото без причина.

Не викам дека типчето е боље од Замер, али имало нешто во него ...
Ме мрзеше да барам Англиска верзија од веста.

http://www.mkd.mk/sport/fudbal/chud...arsa-zenit-baern-i-totenhem-i-mu-nudat-blanko

Нема врска причата,Замер е пред нов договор.....А сигурно дека е добар тој штом го бараат.

Тиаго никој не го хејтал,Тиаго Јуп го фалеше страшно,ама тогаш немаше шанси да го зееме.

Ја за Тиаго имав мислење дека чим Јуп има кажано дека е најголем талент од таа генерација заедно со Крос - мора да му се верува. Кој хејтал не знам тотално

Пак повреда и операција за Тиаго ццццц

Пиши пропало. Некаде пишуваше дури во мај ќе се врати и тоа колку способен незнаеме. 2 години ќе е тука од него само 20 утакмици. Бетер од Робен. Нека земат од управа да му го продолжат договорот, не се зафркавам ама нека му покажат дека имаат доверба во него и тамо април наредна година нека му го продолжат уште 2 на досегашниот договор. Да знае Тиаго па можеби е благодарен , не како мнозинството цигани.

У Швајни ќе треба да се крстиме оваа сезона и Алаба нека игра средина чим несака да даде шанса на Роде.

Што е најтрагично уште еден изговор кенгурот Рафиња да игра , а Лам да е средина :facepalm:

Ова е одлично од аспект на Геце, да не игра место Рибери таму у ќошето лево

И ја мислам сеа да му се продужи одма,дечкото реално и тоа малку што го изигра го играше маестрално,стварно не ми е јасно како ова се дешава...

Мислам ќе се врати за вториот дел од сезоната,ваљда не е толку страшно.

Ајде Рибери се враќа барем,па и Швајни не е лошо ако може некоја утакмица до нова година,доста се ебава со тенисерки малце и да поигра нема да му е лошо.

Господ здравје на Чави да му даде,трансфер на сезоната е до сеа,без него ќе беше грдо стварно.

Во првиот дел од сезонава немаме галје, и со овие играчи што се на располагање може да се изваде најдоброто. Е онаму крај на Јануари друго ќе биде, посебно во ЛШ каде една грешка те турка. За тогаш нека му ја мислат, дали ќе се опорават повредениве или ќе треба да се пазари на зимо, во секој случај со Рафињи и Шачиревци не ми се игра во нок-аут фаза.

Во првиот дел од сезонава немаме галје, и со овие играчи што се на располагање може да се изваде најдоброто. Е онаму крај на Јануари друго ќе биде, посебно во ЛШ каде една грешка те турка. За тогаш нека му ја мислат, дали ќе се опорават повредениве или ќе треба да се пазари на зимо, во секој случај со Рафињи и Шачиревци не ми се игра во нок-аут фаза.

Ќе се купи мислам десен бек сигурно....

И јас тоа викам,сеа ќе се пројде,али од Јануари мора да се фит Швајни Тиаго,и Робен да тера вака...Рибери се надевам ќе се врати у формата од првите утакмици добро играше.

Шаќири може да си иде мене што се тиче,не дава максимум,јасно е,сака нон стоп да игра,може да иде за некоја замена...Лихташјнер Јуве да го дадат.

Овој Куртов ми фати око,треба да му се даде шанса мислам у Бундес некад.....Има изглеа доста талент а и желба вака,тренира глеам со прва екипа.

Не треба многу да се чека ако е јак...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom