Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Абе бидете реални малку, пола од првотимците се повредени. Ете има нешто гласини и дека Лева се жалел на повреда. Страшно е ова, никогаш не сум бил сведок на толку повреди. Бидете задоволни што сме тука некаде во Бундес, па и победивме со Шити. Видете ги Челзи, се спасуваа некна против тој Шити...

Абе бидете реални малку, пола од првотимците се повредени. Ете има нешто гласини и дека Лева се жалел на повреда. Страшно е ова, никогаш не сум бил сведок на толку повреди. Бидете задоволни што сме тука некаде во Бундес, па и победивме со Шити. Видете ги Челзи, се спасуваа некна против тој Шити...

Tocno taka mladicu :)) malku vk't ni e situacijata no ajde prvin denes da izigrame utakmica za samodoverba pa posle ke ja mislime sto ponataka . Zamislete Real da ogra bez Kroos , Modric , Penaldo , Bale , Benzema , pa tie ke se boratbza opstanok , a ne da se borat za titula .

Не е реално Гвардиола крив за светското,за тоа што Швајни го заврши финалето како од рат искочен,што Хави си еба мајката,Рибери исто мака мачи цело време со повредиве,Робен до крај го играше светското...

Одбраната многу ми се свиѓа како ја средил,многу постабилни се на средина,подобро покриваат и помалце се изложени дефанзивците..

Мене ме мачи офанзивава,што ја изгубивме убитачноста,повеќе се сконцентрирани да подадат,да влезат со топка у гол него ли да пукнат гол...Лева игра со погрешни тактики,мора да е понапред,премногу е назад,премногу се бави со асистирање а е страшен голгетер...Тоа Гвардиола мора да го реши..

Би сакал вечерва една канонада на Алинц за самодоверба!

Neuer - Benatia, Boateng, Alaba - Rafinha, Lahm, Bernat, Xabi Alonso - Götze, Robben, Lewandowski

Според Кикер... На смеа, на шала ама со двајцата Б во одбрана имаме прејака централна одбрана. Штета што Алаба и Лам се маткаат, инаку дефинитивно најдобра одбрана откако пратам Баерн

Neuer - Benatia, Boateng, Alaba - Rafinha, Lahm, Bernat, Xabi Alonso - Götze, Robben, Lewandowski

Според Кикер... На смеа, на шала ама со двајцата Б во одбрана имаме прејака централна одбрана. Штета што Алаба и Лам се маткаат, инаку дефинитивно најдобра одбрана откако пратам Баерн

Алаба Лам и Алонсо на средина....Ми се допаѓа,реално неаме подобра опција....

Бенатиа одлично се покажа како бек,нека игра да билда самодоверба дур е вака кнап со играчи.

Робен се враќа,фала курцу,мислам и Лева ќе профотира од тоа!

Боатенг е у топ-5 централни у свет моментално у оваа форма...нема многу подобри од него,страшна самодоверба има,а од Бенатија очекувам само нагоре во перформансите со секоја утакмица.

Koa ќе се вратат Тиаго и Швајни барем, ако продужи да игра со Алаба и Лам на средина се откажувам од Пеп.

Замисли да има средина

Тиаго
Алонсо - Швајни

и да ги играш Алаба и Лам. Не не, дефинитивно аут ако се деси тоа.

Еве денес....

Neuer
Lahm Boateng Dante Alaba
Alonso Rode
Müller Götze Robben
Lewandowski
Смени позиции на Роде и Лам.
Роде десен бек, Лам средина пак.
Ново откритие на "визионерот" Роде десен бек. Роналдо се тресе од страв, Хазард ќе симулира повреда само да не игра. Ди Марија ќе ... добро тај ќе причека додек ЛШ да види.
Џабе се ми оди дек Швајни и Тиаго ќе ротираат, а Лам ќе игра средина.

Абе го испуштив полувремево, читав Гетце и Алонсо растурале сегде ги имало. :D

Ајде се враќаме полека на старите патеки.

Геце добар, Алонсо ОДЛИЧЕН. Крос гомна да јаде. Има да учи уште многу за долгите пасови и дефанзивна игра!

Не ми се бендисува позицијата на Роде, мора кепецот-капитен да игра средина... Инаку Роде и таму солиден. Алаба е роден лев бек, доста се глупираше ќелавиот со средината. Лева нема среќа ич, до сеа 3 требаше да даде.

Геце врза 3 топ утакмици,страв ме фаќа веќе.....:D

За Алонсо глупо е да се збори,човекот е маестро!

Има фетиш за хобити Пеп, убаво вика коментаторот се џуџиња на терен.

Нов фетиш на Пеп му се крилните бекови, не сака везњаци веќе. :D
Рафиња, Роде и Лам едно време се најдоа сите на десната страна :pos: :pos:

До кога ќе експериментира веќе :place:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom