Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Добар бил, и тоа прв настап за Баерн и после повреда. (y)

10479873_988852167798141_2689693080147269364_o.jpg

Робен изгледа се повредил на загревањето , точно ова или шипикулуации ?

Б-екипа со овие извадил Гвардиола...После тешка утакмица со Сити,неможеш да му замериш,ама нема никаква креативност и мора да се мења на полувреме...

Дефанзивно се стабилни,ама у офанзива за нигде...Робен Лева и Алонсо нека влезат.

Мачна утакмица до сеа.

dobro, ke mi kazete li sto e so vasiov tim?[DOUBLEPOST=1411224552][/DOUBLEPOST]ve imam na sportska ne zezajte.. ne moze hamburger da ne mu dadete gol posto tie ocajni se...

Падерборн мора да се отворат у Вторник на Алианц,нема друго.....

Гвардиола реши еден проблем,а му се отвори друг....Никад не претпоставував дека офанзивата ќе биде проблем сеа..

Одбраната е стварно подобрена и стаблина,али офанзивата е проблем...Фали бруталност у нападот и ко без концепт се.

Мислам дека играме на гости... а може и да сум грешка

Гледам Баерн Шалке од пред 2 сезони моментално.Да ти ебам полноглавецот каталонски , каков тотал фудбал уништи не е свесен.Мислев ке се прилагодат ама .1. , шваба е шваба неможе ова срање да го игра , колку сакаат нека се трудат џабе е.

Уште пред два месеци знаев каков епилог ке има во новата сезона нашиот Баерн Минхен , имено штом се мени концепцијата и стартегијата на тимот т.с. формацијата дојдоа проблемите , ефикасност во нападот 0, мачење на топката 90 минути, и исцрпување на играчите до максимум без потреба и без ефект, каталонецот Пеп заборава дека не е дојден во Минхен да си прави експирименти со баварскиот гиган, туку напротив да освојува титули, тука гледам голема грешка кај управата на клубот , кој му даде одврзани раце да прави што сака со тимот, а тој им се посра врз главата, овака веке неможе, не знам во што е точно проблемот , дали новиот систем на игра си го прави своето , и го уназадува тимот, или пак сакаат да ја избегнат ланската сезона кога уште во Март ја освоија бундеслигта, па потоа беа како без мотив ,беа дисбалансирани за настап во лигата на шампионите, нешто очигледно се случува , но сиурно е една од двете опции кој ги наведов во текстот, ПОЗДРАВ БАВАРЦИ !

Уште пред два месеци знаев каков епилог ке има во новата сезона нашиот Баерн Минхен , имено штом се мени концепцијата и стартегијата на тимот т.с. формацијата дојдоа проблемите , ефикасност во нападот 0, мачење на топката 90 минути, и исцрпување на играчите до максимум без потреба и без ефект, каталонецот Пеп заборава дека не е дојден во Минхен да си прави експирименти со баварскиот гиган, туку напротив да освојува титули, тука гледам голема грешка кај управата на клубот , кој му даде одврзани раце да прави што сака со тимот, а тој им се посра врз главата, овака веке неможе, не знам во што е точно проблемот , дали новиот систем на игра си го прави своето , и го уназадува тимот, или пак сакаат да ја избегнат ланската сезона кога уште во Март ја освоија бундеслигта, па потоа беа како без мотив ,беа дисбалансирани за настап во лигата на шампионите, нешто очигледно се случува , но сиурно е една од двете опции кој ги наведов во текстот, ПОЗДРАВ БАВАРЦИ !

Iskreno da ti kazam ne se slagam ni so ednata nitu so drugata opcija .... Povredite i zamorot od svetskoto prvenstvo si go napravija svoeto , vistinskiot Baern ke go gledame tamu nekade pocnuvajki od Januari , a dotogas stiskajte palci da izdrzime vo LS i da sme na vrvot vo bundes .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom