Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Уште пред два месеци знаев каков епилог ке има во новата сезона нашиот Баерн Минхен , имено штом се мени концепцијата и стартегијата на тимот т.с. формацијата дојдоа проблемите , ефикасност во нападот 0, мачење на топката 90 минути, и исцрпување на играчите до максимум без потреба и без ефект, каталонецот Пеп заборава дека не е дојден во Минхен да си прави експирименти со баварскиот гиган, туку напротив да освојува титули, тука гледам голема грешка кај управата на клубот , кој му даде одврзани раце да прави што сака со тимот, а тој им се посра врз главата, овака веке неможе, не знам во што е точно проблемот , дали новиот систем на игра си го прави своето , и го уназадува тимот, или пак сакаат да ја избегнат ланската сезона кога уште во Март ја освоија бундеслигта, па потоа беа како без мотив ,беа дисбалансирани за настап во лигата на шампионите, нешто очигледно се случува , но сиурно е една од двете опции кој ги наведов во текстот, ПОЗДРАВ БАВАРЦИ !