Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Многу лошо делува тактикава.(n)(n)(n)(n)Спаси Нојер чист гол.

Искрено не сум го гледал овој никогаш во животов, Рома ја немам гледано од кога играше Mancini таму. :D Ама штом викате дека е добар ќе ви верувам. Јас ги преферирав Варан и Годин. :)
Бенатиа на 1 нога е подобар и од двајцата што ги наброја...[DOUBLEPOST=1408285331][/DOUBLEPOST]
Решке ова ако го договори официјално до утре......незнам.....:cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc:[DOUBLEPOST=1408271010][/DOUBLEPOST]

Увек бараш превише за да добиеш тоа што сакаш....

Реално незнам дали има шанси од било кој да ги добијат тие пари...Сити купија централен,ПСЖ купи централен,такада...

Проблем е што ќе иде у Африка у Јануари...[DOUBLEPOST=1408271149][/DOUBLEPOST]Der FCB steht vor der Verpflichtung von Benatia AS Rom @SPORTBILD @SPORT1_Dopa

Новинар на СпортБилд
Да ама Јунајтед и Челзи бараат исто штопери така да они можат да ги платат тие пари доколку навистина загризат...како и да е ако го земете за 30 милиони тоа е КРАЖБА! играчиште е Бенатиа...

30 милиони кражба .. :pos::pos:

Добро набаци Лева и супер гол на Гетце.

Доколку и во Бундес продолжиме со оваа тактика,ќе има доста проблеми.Многу слабо ја контролираат играта,а одбранта е хаос.

Лооол Милер среќлија.:pos::pos:

Нема грешка, Бенатиа подобар на 1 нога од Годин. Годин е играчиште, штета што Атлетико не го даваат

Има информации дека Решке уште вчера бил во Рим,односно патувал натака додека Гвардиола даваше прес-конференција...

Такада можно е и вчера да ја договорил работата,а денеска искачаат информацииве.

Утре мислам ќе се знае.

Guardiola said the board was more scared than he was. Reschke had already booked his tickets and was on his way to Rome by the time Pep's conference took place. When Guardiola said 'we are already late,' he meant most probably someone was already signed (at another club) orrenewed. There's no explanation for this comment in regards to Benatia other than to justify overpaying for him if that is the case.[DOUBLEPOST=1408279355][/DOUBLEPOST]

Ако може ова да се деси :eek::eek::eek:

Со оглед на сагава ништо чудно и на овој да ги гледаме авионите од Рим :icon_lol:

Ја мислам дека има шанси и Кедира да го договорат...

Со Бенатиа и Кедира сме дефинитивно со Реал главни фаворити за ЛШ.

Види ова,

http://lineupbuilder.com/2014/custom/?sk=43wx1

^

:drk::drk::drk::vozbud:

Toa e таа формација за успех, штета што Пеп се прави мутав и измислува глупости.

Мислам дека Бенатиа и Боатенг би биле супер пар, на еден баварски форум еден беше пишал - не знам за играч што повеќе личи на Боатенг од Бенатиа. А да признаеме - Боатенг е ѕвер коа му се игра

Boa se unapreduva poveke i poveke,Dante unazaduva.Taka da,potreben e spremen Badstuber ili pak Benatia.

Inace gore taa formacijata e :drk:,ali necemo je vidjeti drugovi.:LOL:

Cavoto kako da ne mu e interesno so dobitna kombinacija,mu pumpa vise adrenalinot koga probuva nesto nemoguce.

Vo Barca mu uspevaa rokadite i taktikite,tuka samo Lahm kolku tolku.Drugoto e putuj putuj.

^

:drk::drk::drk::vozbud:

Toa e таа формација за успех, штета што Пеп се прави мутав и измислува глупости.

Мислам дека Бенатиа и Боатенг би биле супер пар, на еден баварски форум еден беше пишал - не знам за играч што повеќе личи на Боатенг од Бенатиа. А да признаеме - Боатенг е ѕвер коа му се игра

Ја мислам дека Пеп ќе мора да се врати на 4-3-3 или на 4-1-4-1....Само така ќе го извади максималниот потенцијал од екипата..

4-3-3 е најсоодветна тактика кога ќе се врати Тиаго...Плус ако се земе Кедира.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom