Uli Hoeneß
Präsident
- Член од
- 6 август 2010
- Мислења
- 14.534
- Поени од реакции
- 26.624
Манџукич + пари за лиглето. 
Бенатиа е човекот.

Бенатиа е човекот.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Понекогаш играш, понекогаш седиш на клупа, понекогаш остануваш па и дома.Тоа беше за сите една нова ситуација, се жали дриблерот.Тој навистина говорел со тренерот во врска со ова, но ништо не се променило во неговото мислење.На мене лично потребни ми се игрите, потребна ми е пауза најверојатно после пет или пак шест игри но не и после една ,става триесет и едногодишниот Французин до знаење."Manchmal spielst du, manchmal sitzt du auf der Bank, manchmal bleibst du ganz zu Hause. Das war für alle eine neue Situation", beklagt sich der Dribbelkünstler. Er habe sich zwar mit dem Trainer ausgesprochen, zitiert ihn der "Kicker", an seiner Meinung hat sich aber offensichtlich nichts geändert. "Ich persönlich brauche Spiele. Ich brauche nach fünf, sechs Spielen vielleicht eine Pause, aber nicht nach einem", macht der 31-Jährige klar.
Манџукич + пари за лиглето.
Бенатиа е човекот.
Дени пријателе, многу сериозно си го сфатил форумов, и општо имам заприметено многу напнати постови кружат во фудбал подфорумов. Де малку опуштете се, и не земајте здраво за готово.Еве јас ви тврдам дека утре вечер сигурно ке славиме во ДФБ Купот ке го освоиме, а за оној скептик Кинг Каи можам само да му порачам дека такви скептици и песимисти како него, за навивачи на Баерн не ги сметам и не се добредојдени !