Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Oshteteni ligamenti, nema oficijalni informacii osven na Twitter i Bild, nekoi vikaat mesec dena, nekoj dva i tri. Kako i da e ne e na arno.

Sent from my Samsung Galaxy S4 using Tapatalk 2

#Pep: “#Thiago will require surgery and at least a 1 month forced break.”

Не беше толку лош Штарке, на толку шутеви на гол и двајцата со Нојер да стоеја ќе влезеше некоја топка.

Zalno za thiago bas sea li najdoa da se demotiviraat .... Samer e na poteg !

6-8 nedeli za taa povreda. Thiago e zaguben do krajot na sezonata. Shteta.

6-8 nedeli za taa povreda. Thiago e zaguben do krajot na sezonata. Shteta.

Штета голема стварно....

Али може да е blessing in disguise...Ко лани со Крос кога отиде,па Робен после откорна до крај,а прашање е дали ќе играше така да беше Крос здрав...

Како и да е,имаме соодветни замени,ја поише се плашам за играчи од одбрана,од средина имаме алтернативи.[DOUBLEPOST=1396123101][/DOUBLEPOST]
Sega Kroos I Schweini treba da gi gledame kako zlatni jajca .

Па Швајни влага полека у ѕверска форма....Он ќе игра обавезно...[DOUBLEPOST=1396123344][/DOUBLEPOST]Мое скромно мислење е дека убитачна комбинација на средина оваа сезона е

.........................Лам..............................
.................Крос.............Швајни..........

Ова беше комбинацијата што ја изигра најдобрата утакмица сезонава против Сити,кога буквално неколку минути неможеа да ја видат топката а не да ја одземат...

Ја со ова комбинација би искочил против Јунајтед,Робери по крила и напред Милер Гетце или Манџо тоа оставам на Гвардиола да процени...

Еве го...
10014665_608278519259766_1807448459_n.jpg

Штета за Тиаго.

nemozem da svatim kako moze taka lesno da se povredi nemase nekoi ostar start isto taka pauzirase nekolku dena ete sega 6-8nedeli,ahhh Muler i Lahm zatoa so nikoi ne gi menjavam pa nepamtim koga eden od ovie dvaica se povredil

Уффффф... Слично ко Кроос лани... Тапа :place:

Уффффф... Слично ко Кроос лани... Тапа :place:
Тогаш се случи и промената, дечкото од мојот аватар позади Манџо, Робен од клупа се пресели на десно крило и газење на Јуве и Барса.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom