Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Олимпијакос бе, не да маваат инфаркти уше од сеа. Јас би сакал ПСЖ, Атлетико или Дортмунд исто.ПСЖ, Атлетико, Дортмунд, Челзи, Барса и Реал... Тие се чекаат...
Олимпијакос бе, не да маваат инфаркти уше од сеа. Јас би сакал ПСЖ, Атлетико или Дортмунд исто.![]()
Сјебани се сите (освен Олимпијакос, макар што би требало МанЈу да се доволно нелепрозни за да им дадат 2 гола на нашите јужни соседи па тогаш баш сите ќе се бар малку сјебани).
ПСЖ и Атлетико пример ќе си апнат од газот ако играат против нас а постои шанси ние да си влеземе ко со Арсенал во трета брзина и да си играме кур@т 20 минути пред да тргне машината. Нема Ману стално да спасува пенал.
Инаку реално мислам дека ако Пеп се погрижи да во секој натпревар влагаат од прва минута со полна пареа (и да не заспиваат кога имаат водство од 2-3:0) и ако не се случи некоја фрик заебанција да земат да утнат по 17 зицери тогаш кој сака нека дојде ќе го лапа со две раце.
Не му беше на Рафиња денот.Како си ја закова мераклиски.
Промашија над 10 зицера.Ахх оваа очајна реализација,ќе прави проблем кога некогаш ќе згусне во некој потежок натпревар.
Наредна недела Волфсбург а?![]()
Доста јака екипа,поготово на домашен,али коа видов денес дека од Хофенхајм дебакл доживеаа,ондак мислам дека ќе можеме и ние да се справиме...И после со Леверкузен наредно коло на Алианц и титулата да ја потврдиме може!![]()
И после ако ги тепаме Волфсбург 2-0 овие од РеЈал ќе знаат дека и Хофенхајм се појаки од Баерн![]()
Значи во ред знаеме дека филозофијата ни е да ја држиме топката за да НЕ сме под притисок, ама кога-тогаш во подоцнежните фази од ЛШ сигурно ќе има екипи кои се способни 10-20 минути во еден натпревар ќе не притиснат. И тогаш што?
Многу некако се клатиме кога не напаѓаат и тоа не ми се бендисува (среќа што ретко не напаѓаат). Да сум Пеп еден натпревар би им рекол само да се бранат цел натпревар без да примат гол.