Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
19977_1240837954297_4998058_n.jpg

Ај да се придружам на честитките.(y)

Баерн заинтересирани за Гинтер од Фрајбург.:vozbud:Гинтер-Боатенк омг!:cool:

Nema uste nisto a ? Ehh da mu se nevidi :)
--- надополнето: 2 јануари 2014 во 13:37 ---
Nema uste nisto a ? Ehh da mu se nevidi :)

Ај да се придружам на честитките.(y)

Баерн заинтересирани за Гинтер од Фрајбург.:vozbud:Гинтер-Боатенк омг!:cool:

Батали го Гинтер бе, кој млад централен бек сме имале, а да е јак? Бадштубер за мене никад не бил како што играат Данте или Боатенг на пример... Може е талент, ама да го ставаш Гинтер во прв тим мало морген.

Туку се збори за Луиз и тоа во Билд... Фали уште да го спомнат и во TZ и да е скоро готова работата. Е тоа е играч, а не Гинтер.
Пројдоа времињата каде купувавме таленти за ситна пара и се чекаше демек да созреат. Академијата е друго.

Батали го Гинтер бе, кој млад централен бек сме имале, а да е јак? Бадштубер за мене никад не бил како што играат Данте или Боатенг на пример... Може е талент, ама да го ставаш Гинтер во прв тим мало морген.

Туку се збори за Луиз и тоа во Билд... Фали уште да го спомнат и во TZ и да е скоро готова работата. Е тоа е играч, а не Гинтер.
Пројдоа времињата каде купувавме таленти за ситна пара и се чекаше демек да созреат. Академијата е друго.
Ќе беше Брено ама да имаше добар партнер,и добри соиграчи околу него.Во овој тим Брено ќе беше ѕвер,но не го посакала среќата.
Бадштубер не беше константен но последната сезона што ја одигра,се подобар и подобар беше.Првата сезона ќе му дадеа пас и тој одма на голманот.:pos:Ахх какви времиња,колку беше пцуен само.Иако потоа тој беше прав лидер,којзнае што би било да не се повредеше.

Гинтер нема да влезе прв тим дефинитивно,но додека се адаптира и како ротационен играч би било прифатливо.

Гинтер е многу добар играч,најдобриот германски млад дефанзивец.После него Кнохе од Волфзбург.Гинтер игра на три позиции,централен одбранбен играч,дефанзивен среден играч и полушпиц.Гвардиола баш такви играчи бара,иако сега за сега само шпекулација е.

Давид Луиз е преценет а и премногу офанзивен ми делува за да биде централен бек.Тој ете игра и како дефанзивен среден играч,ама не е толку добар како што беше едно време.

Не сакам галактикос малер да дојде и во Баерн.

Инаку последна информација за Левандовски е дека неделава ќе направел медицински преглед.Дракслер кај Волфарт на терапија,ќе му направи филм Волфарт за да дојде.:P

:icon_mrgr:

BcpXOngCIAAIjOB.jpg

Швајнштајгер ке патува во Катар на припреми.
Уште една добра вест.

Кој ќе ве победи вас не ми е јасно. Со овој тим и Пеп ќе си доминирате со години. Секоја чест, раководството ви е легендарно, испишуваат историја. (y)

Давид Луиз , Коке и уште еден играч од Валенсија се мета на Гвардиола.
Не ми текнува на името, прееска читав на билд,
Гвардиола сакал да му најде замена на алаба бидејки е еден од најисфорсираните играчи оваа полусезона.

Хуан Бернат е тој,мада Atso кој е фан на Валенсија кажа дека тој е лево крило,но го играат како лев бек сега.

Робен нема да патува во Доха,не бил спремен се уште.

По носот се гледа дека е тој. :cool:

BdIwYFXIgAE60-6.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom