Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Има среќа Салиба што сезонава никој не замерува на грешките. Ќе го одереа изминативе сезони.

Пола од головите ни се примени по негова грешка. Тоа го прави неискуството.

Лани на овој ден ви пишав дека желбата ми е да се вратиме на старите патеки. Истата се оствари, тим со најмногу освоени поени во оваа календарска година.

За 2023 ви посакувам пред сѐ здравје, а за тимот да продолжи да гази. Не се ни сомневам дека ни следи многу светла иднина.

Судијата изгуби контрола над утакмицата. Ако не летне по некој црвен и некоја повреда на било која страна ќе биде добро.

Жално е волку гаден тим да биде втор у лигава. Не ми се веруе што гледав...Ауууууу колку гаден тим да им се исерам

Жално е волку гаден тим да биде втор у лигава. Не ми се веруе што гледав...Ауууууу колку гаден тим да им се исерам

Паметен, не гаден. Свака част за Њукасл.

Како тоа на крај не беше пенал? Какооо? У лакт директ го удри, правец смени, рака не беше во природна положба, ниту пак беше преблиску.

Имам чувство дека уште 90 минути да играат, ќе остане таков резултатот. Покажа Њукасл зошто има најдобра одбрана во лигата.

Не дека не беа добри Њукасл во одбрана, беа. Секоја им чест на борбеноста. Чести фаули, прекини на игра, вадење од колосек на противникот. Сака и Мартинели секогаш удвоени, дури и утроени.

Ама ти кога имаш барем еден чист пенал за Арсенал и не го свириш тоа... Епа... Не знам.
Грабеж е ова.

Да се судеше пенал за Њукасл во таква ситуација, ќе се жалевме за престрога одлука. 50/50 ситуација, а судиите како неутрални се решија за реми, со цел понеизвесна борба за топ 4.

Да се судеше пенал за Њукасл во таква ситуација, ќе се жалевме за престрога одлука. 50/50 ситуација, а судиите како неутрални се решија за реми, со цел понеизвесна борба за топ 4.

Не може да биде 50/50, правилата треба да се исти за сите, следна утакмица ако има ваква ситуација да го удри во рака и се свири пенал нема конзистентност.

Тоа над Габриел е пенал, без двоумење. Еден куп такви судени се.

Судиите не се за да решаваат што иде во полза на некаква неизвесност, туку за да спроведуваат правила на играта.

Од зад грб му дојде топката, се работи за рефлекс. Мене повеќе ситуацијата со Габриел ми е фрустрирачка што не беше барем проверена.

Вчера се осети и кратката клупа што ја имаме, Џака, Мартинели а и Одегард беа печени за замена на средина на второ па зимава покрај Мудрик мора и по средњак да се тргне ако сакаме максимално да се бориме до крај.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom