Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Готово е изгледа со Артета, задутре ќе објават.

Интересен потег на управата, одиграно со муда.
Нема што да се загуби повеќе од ова што сме сеа, ќе згрешевме ептен со некој како Анчелоти пошто немаше да ни одговара на долг рок.

Само да не го врати Џака како капитен пошто ќе ја подели фан базата уште од старт.

Го почитувам Артета многу поради потегов. Браво. Влегува во најтоксичната атмосфера во ПЛ. Свесни сте колку е тешко тоа за било кој менаџер, а не па за почетник. И возбуден сум, сакам да успее и се надевам ќе успее. Само треба сега со муда да се седнат сите мекуши и со сила да се избркаат во јануари, на клоци.

Прочитав дека и уште некој асистент на Пеп сме пробувале да договориме хахаха.
Автоматски споено мислење:

Ќе ми ја исполнат желбата.. Браво управа :love: :love: :love:

santi.PNG

:D

Последно уредено од модератор:
Многу кул и со муда потег. Вакви ризици ми се допаѓаат. Само да се вложува како што треба (нема шанси).

И младинскиот скаут на Сити им го зимаме изглеа. Ако ако зимај им таму се на Сити. :D
Освен Жиченко, не знам кој друг играч се пробил во Сити, а да не бил претплатен. Или па грешам?

Ако нешто ми се допадна изминативе 2 сезони, тоа е скаутинг тимот што го имаме. Мартинели и Гендузи веќе стекнаа првотимски статус.

Освен Жиченко, не знам кој друг играч се пробил во Сити, а да не бил претплатен. Или па грешам?

Ако нешто ми се допадна изминативе 2 сезони, тоа е скаутинг тимот што го имаме. Мартинели и Гендузи веќе стекнаа првотимски статус.

Не знам баш што е искрено, така прочитав само во некој пост.
Иначе Гендузи не треба ни да помириса првотимски статус моментално :D

Кажав веќе, ризик е Артета, но ми се допаѓа како развој на ситуацијата, како неизвесност многу повеќе отколку Емери со кој знаев отприлика до каде му се можностите.

Или ќе го фалиме или ќе го пцуеме многу, нема средина кај нас.

"Arteta would be happy to toe the line at Arsenal and be a head coach, prepared to work with the squad he inherits and leave transfer business to the likes of head of football Raul Sanllehi and technical director Edu.

Цитат од статија зошто Арсенал го бира Артета. Ако изберат некој поискусен сигурно ќе бара трансфери по негово уште во јануари

Sent from my SM-A405FN using Tapatalk

Браво. :aplauz:

Уште ние (фановите) да се средиме и да не бидеме токсични и да застанеме позади него. (познавајки го фан бејзот во Лондон, тешко...)

Unpopular opinion: Треба во јануари да лета Лаказет/Обамејанг, заедно со Џака,Мустафи и Озил. Сениорите се проблемот во тимот, знаеме дека сезонава за ништо не се бориме. Овие да се продадат можеме сосема солиден трансфер период да имаме.

Unpopular opinion: Треба во јануари да лета Лаказет/Обамејанг, заедно со Џака,Мустафи и Озил. Сениорите се проблемот во тимот, знаеме дека сезонава за ништо не се бориме. Овие да се продадат можеме сосема солиден трансфер период да имаме.

Не е толку непопуларно, доста фанови се слагаат со таквиот бизнис, ако не може да играат и двајцата во ист тим, ако не сакаат да го продолжат договорот, тогаш да еден од нив мора да замине, а ако многу исправаат криви дрини и двајцата може да си одат, каков калибар играчи сме изгубиле па толку нема да се секираме за Лаказет и Обамејанг.

Конечно крај на смотаното подавање од бек до крило и пак назад без никаков прогрес во играта, интересен избор е ова со Артета, ќе донесе нови идеи и се надевам дека ќе ги освеже играчите, сеа имаме премногу мртовци, треба да му се даде време, да се исчисте мртвилото од клубот, се надевам дека ние навивачите ќе имаме повеќе трпение, сепак се работи за наш човек :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom