Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Од 6ка до 6ка :D

80256471_2884259198265303_987083402739974144_o.jpg

I sekako Granit Xhaka dami i gospoda
Имаше уште една ситуација коа од курово здравје му текна да прати долга топка странично место да ја прати нанапред, при што истата беше пресечена и се создаде добра шанса за Вест Хем. Ова е премногу често сценарио.
Автоматски споено мислење:

да да, ама Џака игра со срце за клубот, се поти на терен и дава се од себе...ц ц ц не ми се верува дека играчов е уште тука па и првотимец...100 пати сум пишал, Арсенал е таму каде што е поради вакви глупи играчи како Џака, и да не ги набројувам грците, босанците, циганите и останатите пропалици..па поарно Вилшер и Фабрегас да ги вратат..

Тешка превара ќе испадне овој Раул, да го враќаме назад Свен...
За Артета исто се шпекулира.

Уште еден од ПСЖ ? :D

Последно уредено:
Каснам оти кајгана е срање.

Првпат тимот да води во трите утакмици на Фреди, секогаш бркавме, и едно нешто што забележав е ГИ згазивме кога поведовме 2-1, желбата за фудбал им ја земаа со тоа што им ја скрија топката. Тоа што го баравме од Емери, го направи Љумберг во три утакмици. Да не летаме, ама убаво е чуството на победа :D :D

Анчелоти??

Мислења?

За мене лично не го мењавме Венгер за сличен на него, така да не.

Јас сум на пола. Мислам дека годините и модерните времиња во фудбалот го прегазија човекот, башка и Емери го прегази во Наполи.

Последно уредено:
Јас сум на пола. Мислам дека годините и модерните времиња во фудбалот го прегазија човекот, башка и Емери го прегази во Наполи.

Значи чекаме некој што не е достапен во моментов, свиѓа ми се што нема да избрзаме па да се поебеме пак.
Можно е да е Тухел :unsure:

Значи чекаме некој што не е достапен во моментов, свиѓа ми се што нема да избрзаме па да се поебеме пак.
Можно е да е Тухел :unsure:

Јас би го сакал Тухел. Нема решителност во нашава управа, мислам дека ќе поебат.

Против Тухел. Што конкретно има направено? Притисок врз Баерн? Emery vol.2 ми изгледа.
Анчелоти добар краткорочен избор би ни дошол за да не врати барем во ЛШ. Човекот повеќе пати има освојувано ЛШ, плус ПЛ ја освоил веќе еднаш.

Ништо од Карло а?

Се ми се чини дека некако се убедуваат за Артета, стално неговото име фигурира во сите можни комбинации.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom