Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
https://www.arsenal.com/news/team-news-mkhitaryan-monreal-mustafi-bellerin

Многу повреди не заредија, Мики сигурно два месеци ќе биде во аут, кај немавме крила, сега и оние кој имитираа крила одат у аут. Ептен тежок период иде, тешки утакмици, повреди, а во јануари не верувам дека ништо битно ќе донесеме како засилување.

дечки Косчиелни оти не ви игра ? Прошлата мислам дека ни на клупа го немаше, се работи за некоја повреда или нешто друго е во прашање ? И ако можи да ми кажите кој ви се во опција за одбрана утре, тенкју :)

дечки Косчиелни оти не ви игра ? Прошлата мислам дека ни на клупа го немаше, се работи за некоја повреда или нешто друго е во прашање ? И ако можи да ми кажите кој ви се во опција за одбрана утре, тенкју :)
Утре најверојатно ќе игра, ама не е спремен многу тешка повреда е скината тетива
Сократис, Косчиелни, Лихштајнер, Колашинац, Мејтланд Најлс и можно е Шкодран

DvWwDSCWkAE3eSh.jpg:large

Ми се свиѓа тимот денес, Лака и Обамејанг заедно, Озил во тим, е сега Кос е најслабата алка ама ваљда ќе издржиме само со еден примен гол.

Ми се свиѓа тимот денес, Лака и Обамејанг заедно, Озил во тим, е сега Кос е најслабата алка ама ваљда ќе издржиме само со еден примен гол.
Niso cudno Dzaka pak da e stoper i da igrame so 3ca pozadi

Не го сфаќам нај тимов. Гвендузи значи е плејмејкер? Ако Лака е истурен најнапред, Озил едно крило, Оба друго, а Џака и Тореира се дмф. Или пак Џака е трет стопер, па евентуално да се игра без крила, со двајца во средина, Озил плеј, а Лака и Оба исто истурени напред, само со помош на бекови од страна.

Немаме подобри опции моментално, Ивоби е вон форма, Микитарјан повреден, се надевам дека е 4-3-3 а не 5-3-2, не можам уште една утакмица да го гледам Џака централен одбрамбем па и со Косиелни до него.

4-3-1-2 igrame, so moznost da Xaka da odi nazad, a Licht i Kola ponapred i da se transformiranme vo 3-4-1-2, ili pa igrame 4-3-3, Auba i Ozil krila. zaeban e Emeri

Ризик на овој тим е што ако нешто тргне на лошо, ќе нема кој да влезе од клупа. Нкетиа го нема потребното искуство, евентуално Ремзи.

Како може вакви глупави голови да примаме??
Брајтон беа мизерија, немаа нит игра ниту шанси, и со една глупост им ја даваме утакмицата на тацна, у курац со оваа одбрана веќе.

Ako moze nekako napadite da idat od stranata na Kolasinac, toa bi bilo odlicno, oti Licht do kraj na sezona centarsut nema da pogodi.

Isto i Guenduzi e mnogu los, a Ozil e duh ko po obicaj.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom