Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Пизда им матер, требаше 0-2 за да им текне да играат? Алелуја живнаа одма.

Криво ми е што на 3:2 не дадовме уште едно голче, кога веќе Ливерпул беа распашана команда, ние се опуштивме малку и не ја искористивме иницијативата. И Озил последната шанса ми е криво што ја спука, а слободен играч имаше на пеналтикот да ја врати.. Тоа е тоа борба за топ4 as its finest

Замисли не изгубивме сепак, да речеме реален резултат иако ги имавме во рака во тие неколку минути и требаше да ги разбиеме, ептен сме неконстантни и неорганизирани сезонава, првото полувреме беше ужас, живнавме во второ но зошто секогаш мора да се разиграме откако ќе примиме гол (или два)?

Не памтам некогаш да сум се чувствувал толку добро после нерешено. На 2-0 мислев следува потоп. Си ги искористивме шансите што ги имавме и спасивме жива глава на ден кај што не личевме на професионална екипа. И Ливерпул беа лоши позади ама она што го играа нашите централни беше за во некој скеч а не за на дерби утакмица.

Не му е прв пат да дава вакви голови,а има и доста вакви пасови кога ја забива топката во земја и отскокнува истата.Магија од играч,магија.

Сеад треба да го заработи местото назад. ТОЛКУ.

Сеад треба да го заработи, ама на Белерин и Ивоби им е загарантирано, па како сака нека играат

Сеад треба да го заработи, ама на Белерин и Ивоби им е загарантирано, па како сака нека играат

Кој би го ставил од клупа на местото на Ивоби додека е Ремзи повреден ?[DOUBLEPOST=1513982591][/DOUBLEPOST]Белерин си е криминал. Нема збор за тоа

Велбек можда, Озил да оди исто десно, евентуално да се игра со Елнени, Џака и Џек

Многу сакате напаѓачки бе полека малце. Ивоби има подефанзивна улога. А Елнени заеби тоа

Покрај ваков Монреал или Белерин или Санчез ли треба Сеад да си го заработи местото во прв тим?

Епа за тој Елнени заеби тоа Венгер си одвои 7 милиончиња од буџетот, како солуција за поквалитетна одбрана. Еве пример Ливерпул за 8 милиони Кутињо си го земаа па се утепа дечкото од пајаци собирање во агол од мрежите со голчиња. Да не зборам за Џака почнува да ми се крева косата. Не е само да купиш па после да ти фаќаат место во тим, да им фаќаат место на млади деца од академија што не можат ни до резерва да дојдат од некои такви. Треба и квалитетно да купиш, а ако видиш дека не го бива праќаш позајмица, се ослободуваш продаваш, а не вака да игра некој и покрај тоа што игра лошо само поради тоа што се дадени пари за него.

Сеад треба да го заработи местото назад. ТОЛКУ.
Да не се залетуваме. Кога е во позиција еден на еден е одличен ама неколку пати денес беше фатен вон позиција и тоа не кошташе за првиот гол а донекаде и за вториот. Има потенцијал малиот но баш денеска излегоа на виделина недостатоците во неговата игра кои неможеше да ги видиме против послабите противници.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom