Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
И да не беше победа, кога ќе ги видам вака како трчаат и прават пресинг, како жестоко се лепат за противнички играч веднаш штом ќе прими топка, како пожртвувано влагаат во секој старт да расчистат или да спречат удар кон нашиот гол, не ми треба ништо повеќе. Партија каква можеме само да посакаме и дефинитивно треба да гледаме што почесто, досега убедливо партија на сезоната, ако се земат во предвид противникот (неговата форма) + овие работите од горе што ги набројав. И да додадам дека Лорис 2 пати млитаво интервенира, прво на вториот гол топката на 1 метар му е, тој се враќа назад да е залепен за гол линија, и вториот пат кога Алексис истрча контра во второ полувреме после долг пас, поблиску беше до топката плус одеше накај него се враќа на гол место да истрча да расчисти, ама ништо од тоа не е наша грижа. Браво , ми се разубави денот ! :love: :love: :love: :kruna:

И да не беше победа, кога ќе ги видам вака како трчаат и прават пресинг, како жестоко се лепат за противнички играч веднаш штом ќе прими топка, како пожртвувано влагаат во секој старт да расчистат или да спречат удар кон нашиот гол, не ми треба ништо повеќе. Партија каква можеме само да посакаме и дефинитивно треба да гледаме што почесто, досега убедливо партија на сезоната, ако се земат во предвид противникот (неговата форма) + овие работите од горе што ги набројав. И да додадам дека Лорис 2 пати млитаво интервенира, прво на вториот гол топката на 1 метар му е, тој се враќа назад да е залепен за гол линија, и вториот пат кога Алексис истрча контра во второ полувреме после долг пас, поблиску беше до топката плус одеше накај него се враќа на гол место да истрча да расчисти, ама ништо од тоа не е наша грижа. Браво , ми се разубави денот ! :love: :love: :love: :kruna:
Истово го помислив уште во 20та-30та минута. Ако играат со вакво темпо до крај, и да изгубат нема да ми е криво. Штета што се претерано ретки ваквите изданија. Сепак секоја чест за натпреваров на сите до еден.

И британскиот амбасадор е ганер :D
3fa31f9fa91496d40a75819456c63b4e.jpg

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Можете да сањате само дека сте соросиди, јади бурек за нас кажа дека сме ѓаволски тим со сатанистички амблеми. Тоа веројатно од кога ги напативме Милан му остана ко лузна после сечење загноена главица.

DO_ny_aWAAI1aUW.jpg

Скаутот на Дортмунд, Свен Мислинтат ќе се сели кај вас за 2 мил.евра. Во следните денови треба да биде официјално.

Borussia Dortmund chief scout Sven Mislintat's move to Arsenal will be announced in the next few days.

His best signings for #BVB:

Blaszczykowski 3M€
Hummels 4,2M€
Lewandowski 4,75M€
Kagawa free
Aubameyang 13M€
Gündogan 5,5M€
Dembélé 15M€

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom