Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Нема да ме чуди :D
22528538_2010644195839576_5885328409178736901_n.jpg

Инаку денес му е роденден на стариот, ај среќен нека му е, се надевам нема да му го уништат денот играчиве со слаба игра.

Толку траеше мечот, добри 10 минути. Сега очекувам очобол.

Komentatorot na sport klub ima seksualni fantazii i neispolneti zelbi za Rooney.

Хрватите? Ја со Вишко гледам, го утепа од фалење Пикфорд, а на малиот на секој посилен шут му испадна од раце топката.

Komentatorot na sport klub ima seksualni fantazii i neispolneti zelbi za Rooney.
Не ми е јасно зошто го ставиле да коментира, слушаме навивање цело време. Врв му беше БРАВОО ПИКФРОД, колку му се радуваше на одбраните. Носталгија ме фаќа за коментаторите од Србија. :place:[DOUBLEPOST=1508678616][/DOUBLEPOST]
Хрватите? Ја со Вишко гледам, го уста од фалење Пикфорд, а на малиот секоја посилен шут
Може линк?

Ете зошто толку долго ја таа тројка напред.Колку сме само брзи во нападот.Конечно после незнам колку време да сум задоволен од играта во напад иако и од ова може многу подобро.
Не ми е јасно како можеше да не го даде Лаказет тоа...и не му е прв пат.
Се надевам у второ уште подобра игра и победа,зошто е пре пре потребна.А време е на Куман гомното да му ебат матер.И нормално,мора победа за роденденот на Венгер.:)

И да, овој косоварот ако не се седне на клупа кариерата на Кокелан ќе пропадне. Типичен балканец, по еден добар потег за на јутјуб да го има, па поклони им гол(ови) на противниците. Таков киксер одамна сме немале.

Добра игра второ полувреме, ај нека се множат:aplauz::aplauz:

Редно беше да победиме у гости, цел тим играше добро денес, нема замерка за никој.

dobra rabota so se sluci kiksot na Cech vo vakvi okolnosti. Nemam nikakva zamerka za nego ama go gledam cesto mu se slucuva da praj laznjak na protivnickite igraci pa dobro so mu se sluci sega otkolku na nekoja vazna utakmica. Vo sekoj slucaj celosno nadigrani Evertonovci.

Лично многу се израдував на асистенцијата на Вилшер, дека се гледа дека ја нема стекнато самодовербата сеуште. Алексис последниот гол ептен мајсторски, ретко кој има таква контрола на топка во толкава брзина и милиметарски прецизен шут успат... А за промашувањето на Лаказет во првото полувреме, сепак не би го кривел, дека пред се Пикфорд одлично затвори секаков можен агол, а Лаказет од кога се сврте имаше само десетинка од секундата за да одлучи каде да бие. И други класа напаѓачи исто би постапиле. Ми фалеше ваков натпревар оваа сезона, прв кој го изгледав со целосно уживање, кое не ми се намали после голот на Руни или грешката на Монреал и Чех, бидејќи играта денес беше истата поради која го засакавме Арсенал и се навикнавме да го гледаме таков.
Нека продолжат до крај вака :bravobe:

Позитивно изненаден, обично кога примаме први гол ептен им паѓа психата. Денес останаа присебни и одличен натпревар ни пружија. Ајде нека биде нова победничка серија :)

За победничка серија не сум сигурен, имаме една „лесна“ со Свонси ама после ги имаме Сити и Тотенхем. :cool:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom