Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Јбг секој си живее со изборот. Ја ете избрав да бидам очаен. Ти по тоа колку време ти требало да смислиш реплика и по содржината на твојата реплика шо не е ни просто проширена реченица, очигледно си избрал да бидеш глуп.
Ама ајде не се секирај и глуп може да се живее, еве ти си стигнал бар до полнолетство таков, можеш и натаму да тераш :)

Работава е шо не сакам да се замарам со тебе бе паметен.

Дечки дај олабаете, ја спасивме колку толку сезонава со трофејов.
Ептен јако што имаше толку легенди да ги мотивираат дрвцава. Отсуството на Санти не уби сезонава, Ремзи сега на крај распали.
Чичо ќе му дадат две години може договорче, а ќе си иде за една година со титулче:D:jeeee:

Вилшер ништо не објави за освојувањево на купов???:unsure:

Му ја ебаа кариерата повредите. Неверувам да е доволно добар за да игра во Арсенал. Никаков импакт немаше во Борнмут, подобро играа без него. Ке го лапне некој мид тејбл тим за багателна цена летово.

Зошто па да не а ? Мада со новата формација не знам кај би играл.

DA_24XiW0AA7HXL.jpg

@Gazpapir Шура и зет се иначе,да не си правиш филмови.:D Мада гарант некој од мкд порталиве ќе излезе со шокантна вест,Хамес во Арсенал?Оспина агентот.

@Gazpapir Шура и зет се иначе,да не си правиш филмови.:D Мада гарант некој од мкд порталиве ќе излезе со шокантна вест,Хамес во Арсенал?Оспина агентот.
Знам знам тоа дека се шура и зет. Ама па има и простор за приказни вој не е задоволен у Реал. :D

Денес требаше Венгер да потпише нов договор?

Arsenal will make Alexis Sánchez and Mesut Özil fresh contract offers worth £280k-a-week. [Jeremy Wilson]

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom