Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Ме разочарува колку малце доверба имате во Чејмберс :D

Можеби, од навијачки аспект. Од аспект на клуб и бизнис, 5 сезони кеш од ЛШ е солидна сума и најчесто е приоритет. Не само сумата од УЕФА, туку и gate money, спонзорства, углед, лажење играчи со ЛШ...

Го рачунам како испуштено местото во ЛШ, да гледаме фудбал на раат во недела, а ако некако ги поминеме Пул душата ќе му ја извадам на сватот :D
Реално кој углед го има тим што 10 години нема поминато осмина финале во ЛШ 15 години нема освоено титула во домашна лига?

Ме разочарува колку малце доверба имате во Чејмберс :D
Како што имавме во Вест Хем? Иако верувам Чејмберс да искине утакмицава освен ако не го седнат на клупа мме! :)
Реално кој углед го има тим што 10 години нема поминато осмина финале во ЛШ 15 години нема освоено титула во домашна лига?
Не ме сфаќај дека ти контрам, ама факт е дека ако те нема во ЛШ често (и не мора секоја година), угледот на клубот паѓа. Како гледаш на клубови како Шалке, Сампдорија, Реал Бетис наспроти Арсенал, Дортмунд, Атлетико, ПСЖ? Сите во групава се поуспешни од нас да, ама немаат освоено и тие.

ПСЖ колку пати освоија титула дома последниве 10 години? Дортмунд, Атлетико? Кој од клубовиве кога ќе го слушнеш ти изгледа како тим што би освоил титула во домашно првенство: ПСЖ, Атлетико, Дортмунд, Арсенал? Ти изгледа некако Арсенал како „натрапник“ во таа листа? И мене. Некако повеќе ми иде да го рамнам со Бетис, Сампдорија, Лацио, Шалке, ПСВ. Ова е и одговорот зошто нема да донесеме некое големо име во тимот.

Денешни шпекулации- Усманов дал понуда за целосно преземање на клубот со купување на делот на Кроенке, овој одбил, но засега, имало и други заинтересирани наводно.

Ќе бидам пресреќен ова да се случи, мислам дека е многу поважно од сите играчки или менаџерски комбинаторики, нека се случи па ако треба и уште пет години да го трпиме Венгер во клубот.

Alisher Usmanov has made a $1.3bn (£1bn) bid for near total control of Arsenal.
Штета што понудата веднаш била одбиена ...

Последно уредено:
Значи овој Оливер не го можам. Каков шупак не ми се верува.

Кош тежок клошар, наредна сезона не смее да биде капитен, глуп ко точак е.....

Не заебавај што требаше да прави, да го остави Валенсија? Стартот беше максимум за жолт картон, а тоа што Оливер е тежок шупак без авторитет е друга работа.

Дајте стрим, ме намачија линкови, нема ниту едена асален ејсстрим ...

Јас на stream2watch.cc гледам. Не ми сецка ама не е ни ептен јак стрим.

И сега ќе игра ли Кош во ФА Куп финалето?:unsure:

Не заебавај што требаше да прави, да го остави Валенсија? Стартот беше максимум за жолт картон, а тоа што Оливер е тежок шупак без авторитет е друга работа.
Стартот беше за 2 црвени, можеше да се врати назад немаше потреба од таков тотално непотребен старт....

Среќа имаа Пул , курвата судија не свирна пенал и автоматски црвен за Боро , штета.... Чаос лига шапиони

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom