Bojan Van Buuren
Колектор
- Член од
- 11 април 2008
- Мислења
- 8.394
- Поени од реакции
- 12.058
Ме разочарува колку малце доверба имате во Чејмберс 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Реално кој углед го има тим што 10 години нема поминато осмина финале во ЛШ 15 години нема освоено титула во домашна лига?Можеби, од навијачки аспект. Од аспект на клуб и бизнис, 5 сезони кеш од ЛШ е солидна сума и најчесто е приоритет. Не само сумата од УЕФА, туку и gate money, спонзорства, углед, лажење играчи со ЛШ...
Го рачунам како испуштено местото во ЛШ, да гледаме фудбал на раат во недела, а ако некако ги поминеме Пул душата ќе му ја извадам на сватот![]()
Како што имавме во Вест Хем? Иако верувам Чејмберс да искине утакмицава освен ако не го седнат на клупа мме!Ме разочарува колку малце доверба имате во Чејмберс![]()
Не ме сфаќај дека ти контрам, ама факт е дека ако те нема во ЛШ често (и не мора секоја година), угледот на клубот паѓа. Како гледаш на клубови како Шалке, Сампдорија, Реал Бетис наспроти Арсенал, Дортмунд, Атлетико, ПСЖ? Сите во групава се поуспешни од нас да, ама немаат освоено и тие.Реално кој углед го има тим што 10 години нема поминато осмина финале во ЛШ 15 години нема освоено титула во домашна лига?
Стартот беше за 2 црвени, можеше да се врати назад немаше потреба од таков тотално непотребен старт....Не заебавај што требаше да прави, да го остави Валенсија? Стартот беше максимум за жолт картон, а тоа што Оливер е тежок шупак без авторитет е друга работа.