Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
А Баерн па јаката форма што ја има.. Да беа вашиве во појака форма, реални шанси за пролаз ќе имаа.

Да ама Баерн и без форма имаат квалитет, ние со среден ред Кокелан-Џака ќе им играме, со Озил во тимот последниве месеци како со играч помалку да играме.

Odamna trubam deka Kokelan e odlicna rezerva ama ne i prvotimec. Defanzivno e dobar, trca se trudi se e dobro dur nekoj ne mu ja podade topkata, ili ja gubi ili ja vraca na bekovite. Golman vo ekipa na Gvardiola ima podobra pas igra. Radi nego ni iskacaat so presing ekipi kako Votford i Hul. Dobar e samo so Santi posto dzudzeto ima skil za dvajca. Stavi do nego igrac so prosecna tehnika i smej se ili placi.
Ozil ima nabieno dosta krediti, ne e ok da se sere po nego. Ama ima ocigleden pad vo formata. Ja ne bi go igral protiv Baern. Ivobi desetka, so Velbek i Perez/Volkot po krilata. Neka se oladi Ozil 2-3 utakmici na klupa, moze dobro da mu dojde mala pauza.

Колку го тупат со тоа дали Венгер ќе остане, дајте му на раат да ја заврши сезонава, тоа барем го заслужува мајка му стара. :uzi::uzi::uzi:

"One issue clouding all this is that Wenger is said to be capable of “moodiness” in this regard, with his outlook at this point almost completely influenced by the latest results. Those close to him say it can change from game to game, and there has been a radical departure from last week. In that sense, two successive defeats to Watford and Chelsea for a manager who is said to be “tormented” by defeats - amid a period where he is facing more questioning than ever before - were always going to have a pronounced effect on his attitude.

"At the same time, some close to Wenger maintain that his obsession with both the game and Arsenal is such that, when it comes right down to it and he has to contemplate doing something else, he will again decide to remain."

Го пофалувам, но нека изигра таква партија и во двомечот со Баерн и ќе го фалам до крај на сезона.

Цел фан клуб сме утепани од песимизам, Гери Невил го Венгер брани на Скај :)

Ај да видиме што ќе изиграме со Баерн, може да ни ја живне малку сезоната, ако ништо друго да се размрдаме малку, вака мртвило.

Цел фан клуб сме утепани од песимизам, Гери Невил го Венгер брани на Скај :)

Ај да видиме што ќе изиграме со Баерн, може да ни ја живне малку сезоната, ако ништо друго да се размрдаме малку, вака мртвило.
Колку контрадикторен пост :D

Не може да сме песимисти како фан клуб коа ете пример ти очекуваш нешто да се изигра против Баерн.
On the other hand, ја очекувам на крајот на двете утакмици разликата да биде 3-4 гола у предност на Баерн :icon_mrgr:

Kako igrame u posledno vreme ocekuvam dvomecot da bide resen vo Minhen. Ne pamtam natprevar na Arsenal vo koj sum bil pogolem pesimist. Bukvalno ne mozam da zamislam kako bi izvlekle povolen rezultat. Kako da ocekuvam da go sprecime Baern koga na utakmici protiv Vorford i Hull imame 0 kontrola i ni visi golot vo vozduh. Zadovolen sum ako primime pomalku od 3.

Не ми е јасно како така лесно примаме голови. Да речеш катастрофална ни е одбраната, не е. Белерин трча сегде, Кош знаеме каков е, Шкодро е океј, Монреал исто океј, а примаме голови ко од шала...

Не ми е јасно како така лесно примаме голови. Да речеш катастрофална ни е одбраната, не е. Белерин трча сегде, Кош знаеме каков е, Шкодро е океј, Монреал исто океј, а примаме голови ко од шала...
Сосема грешна констатација ти е ова, одбраната е криминална, шкодран на чело а исто и белерин, прво шо ми текнува е со бормут таму како се изигра, после со ватфорд види како беше примен првиот гол како мали деца испаднаја циркузанти. Не само што не е за големи достигнувања шкодран туку и за просек во премиер лига е слаб.

Сосема грешна констатација ти е ова, одбраната е криминална, шкодран на чело а исто и белерин, прво шо ми текнува е со бормут таму како се изигра, после со ватфорд види како беше примен првиот гол како мали деца испаднаја циркузанти. Не само што не е за големи достигнувања шкодран туку и за просек во премиер лига е слаб.
Може си и во право. Ја ретко глеам ПЛ сезонава и ретко го глеам Арсенал, ама од тоа што сум глеал имам таков впечаток за овие.[DOUBLEPOST=1487104169][/DOUBLEPOST]Венгер нека глеа како играат ПСЖ со Барса и нека учи.
ПСЖ шо игра лоша сезона, ако не и катастрофална за нивни стандарди, игра перфектна утакмица против Барса.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom