Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Не е толку страшно, и така играме како мртвила последниве утакмици, среќа и што не изгубивме во ниедна. Мене и не ми прави некоја разлика прв, втор во групата, со малер ждребка и во двата случаја може да добиеме тешки противници со оглед како моментално стојат табелите, сакам да ја избегнеме Барселона чисто ради промена малце а другото мање-више не е важно, и така не верувам дека имаме квалитет за далеку да одиме во ЛШ.

Катастрофа денес, слабо во напад и средина. ПСЖ на две утакмици комотно не надигра и чудо како извадивме 2 бода.

За понатаму, секако ќе ни се падне некоја добра екипа...

Абе едноставно знам дека 80% пак ни се паѓа Барса :P

Катастрофа денес, слабо во напад и средина. ПСЖ на две утакмици комотно не надигра и чудо како извадивме 2 бода.

За понатаму, секако ќе ни се падне некоја добра екипа...
Е тоа е кога играме и ние, ама некој како Боро/Свонси си добиваат бодови. Но, не го оправдувам ова. Не сме екипа што се брани, мора да се смени начинот на игра.

Noemvri sme mrtvi sekoja sezona taka da partijava i ne mi e nekoj reper za kvalitetot na timot. Do mart sigurno ke se krene formata i koj i da ni padne ke igra protiv porazigran Arsenal.
Sakam so Atletiko da se probame.

Настрана утакмицава, некој добар aliexpress дрес имате?

Штета за Ивоби рефлексно отиде на топка, Оспина на место си беше.
Само второ полувреме глеав, среќа овој Кавани ептен е дрво иначе ќе ја губеа.....Башка полошо позиционирање на судија немам видено ,не само еднаш, али фантастична одлука да не го свирне пеналот над Кавани.
Иначе од нашиве, Гибс мора да се продаде, многу е ограничен играч, не знам што гледа чичо во него.

Баш убаво си одигра Гибс. Заразлика од Џенкинсон не дозволи продори по таа страна и убаво затвараше при нафрлања. Гибс е златом од играч само што поради паузата не може да дојде да фати место и да добие константност.

15267999_10153990393881720_8376055221960568754_n.jpg

Celo poluvreme samo eden sut u gol, tri utakmici po red. Sredniot red stanuva mizerija, Ozil nikade, Elneny i Xhaka premnogu nazad. Umreni.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom