Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Ама се успал фан клубот, играме денес рано сабајле :D, а мометнално и водиме

Од Окслејд играч не бидува. Волкот е повреден овој наместо да покаже што знае и умее тој труп. Каква убава топка му даде Озил, испадна сам со голман и голот го промаши.
Немојте после да се чудите оти Озил немал асистенции, кај ке има со дрва како него.

Од Окслејд играч не бидува. Волкот е повреден овој наместо да покаже што знае и умее тој труп. Каква убава топка му даде Озил, испадна сам со голман и голот го промаши.
Немојте после да се чудите оти Озил немал асистенции, кај ке има со дрва како него.

Окс ако не беше добар денеска ти друга утакмица си гледал... трчаше ко улав , вака дефанзивно го немам гледано јас , а ти ако судиш дека е труп по една промашена тогаш среди си ги критериумите.[DOUBLEPOST=1477747567][/DOUBLEPOST]А да не зборувам и тоа дека ич не се играше по негова страна. Освен за голот

Окс ако не беше добар денеска ти друга утакмица си гледал... трчаше ко улав , вака дефанзивно го немам гледано јас , а ти ако судиш дека е труп по една промашена тогаш среди си ги критериумите.[DOUBLEPOST=1477747567][/DOUBLEPOST]А да не зборувам и тоа дека ич не се играше по негова страна. Освен за голот
Епа тоа брат, погледни за голот, изгуби интерес едноставно не го интерсираше да се врати и да покрие у одбрана ... не дека е главен кривец за голот ама ...
Иначе добар е последниве 2/3 утакмици ама може многу повеќе :)

Епа тоа брат, погледни за голот, изгуби интерес едноставно не го интерсираше да се врати и да покрие у одбрана ... не дека е главен кривец за голот ама ...
Иначе добар е последниве 2/3 утакмици ама може многу повеќе :)

Дека може многу повеќе немам збор, може! А и за голот не заебавај Мустафи ја еба , шо би можел Окс таму..

А додека сум кај Мустафи многу испади ми има, ќе не изгори многу некогаш со тие негови испади.

Нема врска Жиру до сеа требаше три пати да го продадеме : )
Ако се пожалиш случајно некогаш од Жиру или ако на лето кажеш дека ни треба нов напаѓач, ќе се погрижам фросе да те банира од фан клубов...

Океј, не ја глеав за да коментирам, ама па и нема потреба. Жиру е коњ. Дека знае да изигра некои добри утакмици, знае, ама тоа не го менува фактот дека е коњ. Ако ви е ипак доволно онака само повремени блесоци, тогаш океј...

Кога има конкуренција игра според нашите потреби, кога е единствен напаѓач без конкуренција не се замара воопшто.

mohamed-elneny-passes-v-sunderland.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom