Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Ох нека фати и сам да си испадне се губи братот.
Од кај се губи, па и Максвел 100 годишниот неможе да го помине.

Потапа здравје, грешки во пасови милиоооооооооооооони, Санти, Окс, Месут ,Алексис, Муфаса и багра све тапа денес....
Не знам како можеше да го игра Окс после толку слабата последна партија, разочаран сум од Венгер, кога ќе извади состав не знаеш дали да се смееш или да плачеш.

Нека не чека Венгер до 70-та минута, на полувреме Џака и Жиру, како можеше со ваков состав не ме јасно, без напаѓач, се игра на нафрлувања а нема кој да скокне, среден ред не постои, нема кој да контролира игра, Озил топка не допре.

Која среќа што Кавани им е шпиц иначе резултатот ќе беше минимум 4-0.

Кавани ептен не жали и го спасува Венгер од голем срам.

Sent from Nokia 3310

Добро е, убав бод, со оглед на играта во првото полувреме, Жиру нервозен од кога влезе, си направи добро камео, пола саат тегнење и карање со судијата, и против Динамо лани вака беше, пак со швалерки има проблем.

На ваква игра бод , премија.... Преку тасе веќе од чичо со Алексис напред....

Благодарение на Оспина, единствена светла точка за денес.

Ивоби за Волкот и Чомбо е Меси.
Играта денеска катастрофа, неможеа три паса со ред да врзат.
На почеток само еден се согласуваше со мене дека Санчез како шпиц е кутук, гледам сега и други ни се приклучуваат.

Стариот да земе да му врзе 2-3 јаки шамари на Жиру, за 30мин игра црвен лапна.

На втората утакмица со ПСЖ сакам Волкот да игра крило(не ми се верува што барам).
Исто така одбранава мора да се стабилизира, денеска беа ептен хаотични.

Голем бод е овој, ако ги тепаме Базел и Лудогорец би требало први да завршиме во групата, ама со нашиов тим никогаш не се знае, затоа на нероден петко да не му кроиме капа пред време.

Оспина блескаше утакмицава. Да не беше тој минимум петарда лапавме.
Мене ме накурчи ептен судијата утакмицава. Да му ебам слепецот, не перде сигурно ќебе имаше на очите. Со Стоук да игравме помалку ќотек ќе јадеа играчите. На Санчез фалеше уште нога да му скршат па да му свирне еден фаул. Дозволи да се игра грубо врз нас, еден фаул на Кок и одма жолт му стегна.

Може сум пишал и порано, мене кај Оспина, освен што е и повеќе од солиден голман, најинтересно ми е а мора да чуваме резултат он магично успева да се стркала по земја со таа фацата негова измечена да глуми повреда, мајсторски му е усовршено, сум го приметил повеќе пати како го прави тоа.

Оспина блескаше утакмицава. Да не беше тој минимум петарда лапавме.
Мене ме накурчи ептен судијата утакмицава. Да му ебам слепецот, не перде сигурно ќебе имаше на очите. Со Стоук да игравме помалку ќотек ќе јадеа играчите. На Санчез фалеше уште нога да му скршат па да му свирне еден фаул. Дозволи да се игра грубо врз нас, еден фаул на Кок и одма жолт му стегна.
Повеќе би рекол Кавани беше дрво, него Оспина. Едноставно имавте ксмет утакмицата, ептен зицери промаршина.
btw незнам дрвоно Журу како го трпите :D

Абе виде ли некој Жиру што направи за да добие црвен, ја на ниедна снимка не забележав нешто толку сериозно за директен црвен, треба да го обжалат картонот

Абе виде ли некој Жиру што направи за да добие црвен, ја на ниедна снимка не забележав нешто толку сериозно за директен црвен, треба да го обжалат картонот

Ова е комично дури..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom