Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Интересна работа приметив, само Топче, Канон и Тод се за Вилшер да се даде на позајмица. Чудно ама они се Венгер ин и како и до сеа наоѓаат оправдување за секој потег на Венгер.

Just sayin' :icon_mrgr:
Реално објективно е да се даде на позајмица, тоа не значи дека си оди од Арсенал за секогаш. И јас прееска пишав дека не треба да оди ама во момент на емотивност, ако објективно гледаме на работите најдобро за Џек е да оди некаде да ја врати формата, а кога ќе се деси тоа и фати ритам, ќе биде кадарен да се бори за место и да исфрли било кој во средина за да игра редовно. Не е работата за Венгер ин или аут, несекоја одлука треба така да се гледа.

Интересна работа приметив, само Топче, Канон и Тод се за Вилшер да се даде на позајмица. Чудно ама они се Венгер ин и како и до сеа наоѓаат оправдување за секој потег на Венгер.

Just sayin' :icon_mrgr:
Хаха Латас може вода да ти носи за спинојве :ROFLMAO:
А од кај знаеме дека е ова чиста одлука на Венгер? Може Џек самиот побарал да оди негде гледајќи дека тука тешко ќе добие шанса да се врати во форма?

Реално објективно е да се даде на позајмица, тоа не значи дека си оди од Арсенал за секогаш. И јас прееска пишав дека не треба да оди ама во момент на емотивност, ако објективно гледаме на работите најдобро за Џек е да оди некаде да ја врати формата, а кога ќе се деси тоа и фати ритам, ќе биде кадарен да се бори за место и да исфрли било кој во средина за да игра редовно. Не е работата за Венгер ин или аут, несекоја одлука треба така да се гледа.
Чекај бе не ја смирувај топката, глеаш пецкам намерно :D

Хаха Латас може вода да ти носи за спинојве :ROFLMAO:
А од кај знаеме дека е ова чиста одлука на Венгер? Може Џек самиот побарал да оди негде гледајќи дека тука тешко ќе добие шанса да се врати во форма?
Ова е една од работите за кои стварно ме бива :D

Чекај бе не ја смирувај топката, глеаш пецкам намерно :D

Ова е една од работите за кои стварно ме бива :D
Што чекаш тогаш, утре тркни до парк, може ќе го видиш Латас па ќе те гледаме на тв, и ќе бидеш новиот Љупче Златев :D:D:D

Што чекаш тогаш, утре тркни до парк, може ќе го видиш Латас па ќе те гледаме на тв, и ќе бидеш новиот Љупче Златев :D:D:D
А може ја и сум Љупче Златев ама ников ми е намерно Бојан за да ве одвлечам од мојот вистински идентитет ?

gun__1472561891_Mustafi.jpg

Џек и ВенгерИн/Оут немаат врска едно со друго.

Јас сакам Џек да успее кај нас, ама реално и објективно гледано му требаат утакмици за да се врати во форма.

А утакмици нема да добие кај нас, не колку што треба да игра.

Значи ако го исклучиме Озил кој ја има загарантирано 10ката, остануваат 5 души да се борат за останатите две позиции. А Џек е зад Џака, Санти, Ремзи и Кок сигурно. Едино да е пред Елнени ама и тоа е дискутабилно (не зборам за талент туку за тоа како играат) поради тоа што Елнени е тотално стабилен и дисциплиниран играч, Џек не е и е тотално вон форма.

Ќе му годи една година да игра константно прв тим (се надевам во ПЛ), па нека се врати наредна година директно у прв тим покрај Џака.

И не ми спомнувајте лево/десно место Ивоби или Окс или Гнабри или Тео.
Џек не е крило, ако го играме крило подобро да го продадеме скроз.

Дупли пивот што би се рекло од Џек (или Ремзи) и Џака може да биде страшен со години, ама Џек мора да се врати на ниво прво како што знае да игра.

Многу погано звучи ова Gunner Shkodran :LOL: Сеа наредно Балистите братска удруга на Ганерите. И така се тука некаде со имињата :tapp:

Многу сме за никаде на крилата, освен Алексис нема играч на кој може да се потпреме за нешто повеќе, не очекувам ништо посебни ни од Окс, ни од Ивоби, ни од Ремзи, едино се надевам Тео да врати барем пола од формата пред повредата, утакмицата со Вотфорд дава некакви надежи за тоа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom