Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Cq3hqccWgAAnc-H.jpg:large

Уу изненадува Венгер без Кокелин или Елнени :)

Не сум изненаден уопште. :)

Јас сум. Не мислам дека Џака може да ја држи деванзивно средината, не сеуште и посебно не на гостински терен.

Ако Кокелин не е повреден ова е коцка, дај боже успешна пошто ќе јаде хејт Венгер после.

А и Жиру незнам зашто не почиња.

Нема везе осеќам денес Волкот ќе не затне сите со хет трик :D

Само да не се премислит Венгер за трансферите после полувремево и да ги откажит :LOL:

Овие на официјалнава за џабе ме изнервираа пред да почне утакмицата, Санчез не игра шпиц.

Е тоа е тоа е таа разлика на еден играч кога игра на две различни позиции, на едната е дух на другата ѕвер.

Не ми се верува дека на овој тим не купивме класа шпиц, гледајте ги што прават Озил и Санчез:cuc::cuc:

Wenger: "Overall we had a strong performance. In the second half we still created chances but missed something in the final ball"

Wenger on Ozil: "I'm very happy that he scored today as he's got to add that to his game"

Reporter: "Rob Holding played well today..." Wenger: "I'm very happy you noticed that"

Wenger on Perez and Mustafi: "I think they should both go through. They've had medicals."

Санчез одличен денес, Џака исто освен што многу лабаво изреагира за голот.
Окс ужасен. Тео солиден ама треба подобро од него.

Иначе Окс го остави неколку пати Монреал сам против двајца, за голот и против тројца. Незнам што кур му е на човекот, или нека се уозбили или нека фаќа патот.

Многу ми се бендиса составот што го извади Венгер денеска, знаев дека ке има убав фудбал со многу голови уште кога го видов триото Џака, Казорла, Озил во средина. Сакам постално да играме вака безкомпромисно, чисто напаѓачки со што повеќе технички потковани играчи во средниот ред.
Првото полувреме изиграно маестрално,без замерка, цел тим изгазија.
Во второто можеше да уследи нокаут да бевме по присебни во контрите. Премногу солажа во такви ситуации, имаш 3 на 3, наместо да изиграат некоја акција, дупли пас, они пробуваат со лобови од ван 16. Друго, многу шанси ни направија у второ, незнам дали беше индивидуална или тактичка грешка на Венгер ама недозволиво е против ебаниот Ватфорд.
Се на се добра партија, сега одмор за репрезентации па од септември со нови сили во нови победи.:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom