Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
уште 10-тина дена ние немаме купено ништо, имаме катастрофален старт на сезоната, повреди почнаа да се редат уште во јули и уште да се надеваме на нешто, Венгер барабо една, замини си веќе еднаш и ти и твојата ебена филозофија.

Читам имало понуда за Дракслер од Арсенал...по 10 минути Дракслер блиску до ПСЖ.Кој како му текне така си пишува.

Сеa сo сите ќе не пoврзувaaт,кaкo и секoгaш,a нa крaјoт сo к... у рaкa ќе oстaнеме

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Уште не ми е јасно што чека Венгер, зошто не го купува Мустафи? Толку ли ефтино сака да помине?

Која е логиката и на така ослабениот напад да се пушта Кембел на позајмица?

Која е логиката и на така ослабениот напад да се пушта Кембел на позајмица?
Каде прочита за ова, најверојатно се шпекулации, ако е точно причината најверојатно е да му се даде нова шанса на Гнабри.

Да не беа Волкот и Окс хоум гроун играчи досега сигурно ќе ги избркавме ама ... Волкот,Ивоби, Гнабри, Окс, Санчез, плус Ремзи и Џеф.
Подобро за Кембел да си ја бара шансата на друго место, штета лани сите шанси шо му ги укажа Венгер играше супер како играч од клупа ...

Да не беа Волкот и Окс хоум гроун играчи досега сигурно ќе ги избркавме ама ... Волкот,Ивоби, Гнабри, Окс, Санчез, плус Ремзи и Џеф.
Подобро за Кембел да си ја бара шансата на друго место, штета лани сите шанси шо му ги укажа Венгер играше супер како играч од клупа ...
За мене Кембел беше најконстантен играч лани, кога и да му се укажеше прилика беше одличен. Но како старее Венгер, се почесто прави катастрофални потези. Би го оправдал трансферот ако донесе класа крило(пример Марез), но вака ова е самоубиствен потег.

Greota e ova sto se pravi so Kembel. Lani imase odlicen impakt, sekoja sansa sto mu se pryzi ja iskoristi maksimalno. Gi cenam i Gnabri i Oks ama minatata sezona Kembel bese Pires za dvajcata. Odlicen igrac za na klupa, neznam so koj pamet se pusta vakov igrac tuku taka koga do dekemvri ke imame povise od pola ekipa u bolnica.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom